Miért pisil le mostanában több dolgot is az ivartalanított cicám?
3 éves, eddig nem volt gond, de most már a lakásban a második dolgot pisili össze. Először egy szoknyát, most pedig a babzsákot. Ezek eddig is elől voltak, nem volt gond.
A másik, hogy ugyanazt kapja enni, de mégis állandóan éhes. Kint van neki a száraztáp, de mindig nyávog, hogy adjak neki mást is. Régebben ez sem volt így. CSak benti cica.
macskabosszú 😆
nem adsz neki fincsi hamit, majd ad ő neked munkát :D
viccet félretéve..csatlkozom az előttem szólóhoz.. ha gyakran csinálja ezt, kezd el figyelni pisilés közben. ha az alomba végezné a dolgát és láthatóan kínlódik (nem megy a pisilés neki/ fekszik csk az alomban/ nyávog sír pisilés közben) akkor tényleg érdemes orvoshoz vinni.. tudom kicsit betegnek hangzik hogy figyeld miközben pisil, de sokat segíthetsz vele ha tényleg figyelsz rá.. elmenni orvoshoz nem tud ha baja van, rád van hagyatkozva.. illetve ha alomtálcát elmosod ne használj semmilyen fertőtlenítő szert, lehet hogy az irritálja. illetve ha koszos/szagos az alom jelezheti így h szerinte cserére érett.
ismét előző vagyok. bocsi, nem láttam hogy írtad korábban hogy rct adsz neki. próbálj meg másik tápot.. az enyém is sokat evett abból mindig és jól meg is hízott tőle.(doki mondta hogy attól hízott) ha viszont kevés nedveset kap és sok szárazat az sem jó, a száraz táptól lehet húgyköve és az ivartal cicáknál még gyakoribb is.. :/ ha vegyesen eteted, felesbe add neki inkább, és mindig legyen előtte friss víz. :)
Tovább adtam amit másoktól hallottam, remélem segít neked is valamelyik infó :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!