Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Fiú vagy lány cica?

Fiú vagy lány cica?

Figyelt kérdés
Kiscicák szeretnénk bennti lakáscicának.Ivartalanítva lesz majd.Fiú és lány között van viselkedés elő különbség?Lányok tényleg kedvesebbek?
2018. máj. 22. 18:37
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez egyed fűggő is nekem pl: a kandúr bujósabb és többet dorombor, a nöstény meg nagyon ritkán jön hozzám és nem is dorombol csak nagyon ritkán.
2018. máj. 22. 18:40
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
A kandúrok sokkal jobb fejek és kedvesebbek, játékosabbak.
2018. máj. 22. 18:48
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Változó, nem lehet fiú lány tulajdonságnak elkönyvelni. Ismertem nem egy fiú cicát akik nagyon kis ártatlan, kedves természettel rendelkeztek.
2018. máj. 22. 19:24
 4/10 anonim ***** válasza:
37%
tokm1, te is lattal mar kedves fiut? enis, és lanyt is? enis remelem rajottel
2018. máj. 22. 19:27
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem függ nemtől, minden cica más-más egyéniség.

Próbálj úgy választani majd, hogy már amikor először találkoztok a cicával, akkor is doromboljon, barátságos és érdeklődő legyen, ha megsimogatod, felveszed.

2018. máj. 22. 19:34
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Esetemben nem is én fogadtam örökbe macskát, hanem ő engem (nőstény).

Tökmag korában az ölembe mászott, elkezdett dagasztani és dorombolni, és utána le se tudtam vakarni. Mai napig egy kis kullancs, bújós és igényli a törődést. Szerintem ez abszolút macska függő.

2018. máj. 22. 21:45
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk egy kislány és két kisfiú cicánk van. És nálunk épp a két kandúrka a bújós, a kislány cica meg jó, ha kb. 2 percig hagyja, hogy simogassuk, aztán feláll és elsétál :D

Mondjuk a fiú cicák néha bezsongnak játék közben és utána egy kis ideig jobb nem megsimogatni őket, mert elkezdik karmolni meg harapdálni a kezünket, míg a kislány cicánál eddig egyszer se tapasztaltam ilyet :)

Plusz inkább a fiú cicákra jellemző, hogy birkóznak, néha bepróbálkoznak a kislánynál is, de olyankor fúj rájuk és elbújik. Mondjuk ez csak a mi cicánk, lehet, vannak erőszakosabb lány macskák is.

2018. máj. 22. 23:01
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez korfüggő is. A mostani macskám 12 éves, ivartalanított nőstény, aki fiatalabb korában eléggé magának való volt, de kb. 8 éves korától kezdve egyre bújósabbá kezdett válni, mostanra meg olyan ragaszkodó, mint egy kutya, és sokszor már akkor is rohan, ha meghallja, hogy kimegyek. (Kint jobban szeret lenni, és a környék biztonságos.)
2018. máj. 23. 14:48
 9/10 anonim ***** válasza:

Nekem 2 lány cicám volt, mindkettő teljesen eltérő személyiség. Az egyik tipikus bunkó volt, a másik meg igazi álomcica. De mindkettőt imádtam.

Most egy kandúrom van meg egy nőstényem. A kandúr folyamatosan dorombol, mindig a seggemben van és "beszél", igényli a társaságot. A nőstény utálja a világot is, de amikor jó kedve van akkor ő is mászik ölbe.

Szerintem teljesen mindegy hogy milyen nemű, ez inkább egyedfüggő.

2018. máj. 25. 12:32
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi.Kandúrfi lett. :) Sokat kell játszani vele,de aztán a dorombolás és a bújás nem marad el! Egy kis dorombolóművész. ;)
2018. máj. 29. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!