Normális, hogy nem tüzel a macska?
Április 15-e után már senki nem tüzel!
Félretéve a hülyeséget mondom, hogy ha tavaly nyár közepén született, akkor normális. 1 éves kor alatt nem is nagyon szeretik elvégezni a műtétet.
Rengeteg ivaros nőstény macskánk volt, pár kivételt kivéve sosem láttam őket tüzelni. Se a panelban, se a kertes házban.
Miért ne lenne rendben? Kit érdekel, hogy tüzel-e, működik, mint macska, szaporulatot pedig úgysem akarsz. Az ivartalanításhoz szerintem semmi köze a tüzelésnek, vidd el nyugodtan.
El lehet vinni előtte is ivartalanítani.
Egyébként én is 1 éves kora körül akartam vinni, ami nyáron lett volna esedékes, de már tavasszal elkezdett tüzelni, úgyhogy egy pár ciklust végig szenvedtünk szegénnyel.
Az első tüzelés előtt is lehet ivartalanítani, sőt, így jobban lecsökkented az emlődaganat kialakulásának esélyét, szóval vidd el nyugodtan.
Amúgy normális, vannak későn érő cicák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!