A környék macskái átjárnak az udvarunkon és a frissen ültetett és locsolt virágaimon hűsölnek esténként. Így a virágaim nagyon gyorsan kipusztultak. A kis hegyes pálcikákat a virágok közt ügyesen kikerülik. Mit lehet tenni ez ellen?
sajna egy kutya is tönkretenné a virágaidat, főleg, ha nem foglalkozol vele napi pár órát.
de lehet kapni sprayt vagy ultrahangos cuccot ez ellen.
Keress valami árnyékosabb helyet, ami alkalmas lehet még számukra hűsölésre, és azt is locsold úgy, ahogy a virágaidat. Talán átszoknak oda. A virágaid közé tegyél nagyobb köveket, hogy ne legyen sima a terep.
Az én macskáim a bokrok alatt szeretnek heverészni, estefelé a korábban lelocsolt betont is kedvelik. A kő virágtartóba is befeküdtek addig, amíg nem tettem bele a kifeküdt helyre 1-2 kis virágcserepet.
ültess kaktuszt oda :D
amúgy a cicák szebbek mint bármely virág, én inkább örülnék neki a helyedben...
Most nyilván le leszek szólva, de biztos, hogy azt nem bírják, hogy a macskák fekszenek rajtuk? Mert bár nem tudom a négyzetméter/macska arányt, de a virágok olyan dolgok, hogy eléggé jól bírják hogyha fekszik este rajtuk valami (pár óráig), ha ettől nem törnek el.. A nappali fekvés rosszabb lenne.
Itt a saját macskák fekszenek esténként a virágokon, és nem árt nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!