Szerintetek ésszerű kártérítést kérni?
Figyelt kérdés
Úgy értem, id. örökbefogadó esetében. Én úgy gondolom, felbecsülhetetlenek a cicáim, de legalábbis azért ha történik valami, akkor kártérítés érdemlek. Szerintetek ésszerű v ésszerűtlen mondjuk 1-2 százezer?2018. ápr. 20. 10:17
11/14 anonim válasza:
A lakásbiztosítás keretében van lehetőség háziállat biztosítására is. Ha kötöttél ilyet, akkor meghatározott keretek között van lehetőséged kártérítést igényelni, de ebben nem tartozik bele a gazda felelőtlenségéből adódó balesetek (kiszökik és elütik, stb.).
12/14 anonim válasza:
Utólag végigolvastam a hozzászólásokat és totál nem értem már, hogy mi a kérdés. Most te akarsz örökbefogadni egy idősebb macskát vagy le akarsz mondani róla és valakinek odaadnád örökbefogadással? Nagyon nem mindegy!
13/14 anonim válasza:
Köss rájuk biztosítást! Ha baleset esetén te ilyen követeléssel állsz elő, biztos, hogy tolongani fognak a jelentkezők, akik boldogan gondoznák ideiglenesen a macskáidat.
Ha panzióra bízod őket és naponta kemény pénzeket fizetsz az ellátásukért, akkor gondolom élhetsz kártérítési igénnyel. Azonban ha találsz valakit, aki szívességből gondozza őket ideiglenesen, akkor nem reális gond esetén a kártérítés. A leggondosabb odafigyelés mellett is történhet baleset.
Egyébként miért bízod a felbecsülhetetlen macskáidat másra?
14/14 anonim válasza:
Olyan nincs hogy ideiglenes örökbefogadás.Hogy gondolod kérdező? Ha örökbe adod a cicákat, onnantól SEMMI közöd hozzájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!