Cicának tudtok ajánlani olcsó sprét, vagy port? Esetleg házi praktikát tudtok ellene?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 18. 11:13
2/6 anonim válasza:
Most a cicának, vagy a cica ellen? Esetleg a bolhák ellen?
Nem olcsó, de biztos, hogy kiírt mindent a Frontline csepegtetős bolhairtója. Rácsöppentettem a cicusra, fél óra múlva peregtek belőle a dölgött bolhák (faluhelyről kaptam, mikor még kicsi volt, és ott nem figyeltek ilyesmire).
3/6 anonim válasza:
Mire kell?
Íratlan szabály, nem létezik olcsó és jó. Vagy olcsó és sz*rt sem ér, vagy elkérik az árát, de tuti, hogy meg leszel vele elégedve.
4/6 A kérdező kommentje:
Véletlenül kihagytam,hogy kullancsokkal küszködik.kiszedem belőle,de mindennap belemegy.
2018. ápr. 18. 17:19
5/6 anonim válasza:
Bár nem por vagy spray, de a Foresto nyakörv nagyon hatásos, sokáig tart és macskákra is van.
6/6 anonim válasza:
Bármit veszel is, arra vigyázz, hogy kifejezetten macskáknak való legyen. A kutyának való mérgező lehet a macskának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!