Pklaci4 kérdése:
Cicám nagyon fájlalja a fülét már hetek óta mit csináljak?
Figyelt kérdés
Eddig úgy voltam vele hogy biztos elmúlik neki, de egyre rosszabb és már nem bírom hallgatni, szerintem verekedésből kifolyólag mert sebes a füle annyit tehettem hogy le fertőtlenítettem de így is killódik vele,pénzem nincs sajna elvinni orvoshoz mit tegyek ?2018. ápr. 10. 09:22
1/6 anonim válasza:
Pedig orvoshoz kell vinned. Ha nem viszed csak rosszabb lesz.
2/6 anonim válasza:
Hogy néz ki a sebe? Lehet, hogy össze is kell varrni, vagy ki kell vágni belőle egy darabot, ha elfertőződött. Mindenképpen vidd dokihoz, ilyenkor, főleg súlyos esetekben nem ér semmit az otthoni vajákolás.
3/6 anonim válasza:
Muszály lesz orvoshoz vinned,ha szereted a cicád.Adj el valamit,kérj kölcsön,oldd meg.Ha állatot akarsz tartani akkor készülj fel ez ilyen esetekre ne csak akkor legyen jó az állat mikor semmi baja.
4/6 anonim válasza:
Orvos azonnal. Nem ismerem az anyagi helyzeted, de azt tudnod kell, hogy nem tízezrekről beszélünk. Én egy nagyvárosi klinikára hordom a kisállataimat, de sebek, sérülések esetén még soha nem kértek el 4000 forintnál többet. Sőt, volt amikor csak 2500-at hagytam ott. Aki állatot tart, annak bele kell kalkulálnia ezt. Vagy add oda valakinek a cicát, aki el tudja vinni orvoshoz. Ne hagyd szenvedni, simán meg tudnák gyógyítani és nem kéne vagyonokat ott hagynod. Kérlek, vidd el orvoshoz.
5/6 anonim válasza:
Kérj kölcsön, és vidd el orvoshoz.
Mi mást tudnál tenni?
6/6 anonim válasza:
Miért tartasz állatot, ha nincs meg a megfelelő anyagi háttered hozzá? Állattartó berkekben ezt felelőtlen állattartásnak hívják.
Vidd el orvoshoz, te se szeretnél HETEKIG(!!!!) fájó füllel élni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!