A cicám lenyelt egy kb 2-3 cm hosszú 1,5cm széles vékony filcanyagat (mint ruhaanyag nem mint amivel írunk) a játékáról miközben játszottam vele kb 5 perce. Átmegy az emésztő rendszerén vagy rohanjak vele valahova ügyeletre?
Nemrég evett és ivott is, eddig úgy néz ki, hogy rendben van, de figyelem mindenképpen, köszönöm a válaszokat. Ha sikeresen áthaladt rajta valszeg látni fogom, mert egy élénk pink anyagdarabról van szó. :D
(Játékpillangójának a szárnya)
Végül csak elvittem ügyeletre, most értünk haza, mivel nincs éppen közel az egyetlen ügyeletes állatkórház. Elég csúnyán néztek rám, mintha azt mondtam volna nekik, hogy a macskámnak kihullott egy szőrszála, ugye nem haldoklik?... de mind1. Elvittem magammal egy olyan anyagdarabot is, mint amit lenyelt (lepke másik szárnya amit tegnap szakított le) azt mondták, ez nagy eséllyel átmegy a szervezetén, ezért nem akarnak rajta fölösleges gyomorműtétet végezni. Mondták, hogy figyeljem, és ha étvágytalanságot, kedvtelenséget, dehidratáltságot, hasmenést vagy szorulást, esetleg véres székletet tapasztalok vigyem el.
Azonban azt nem mondták, hogy meddig kéne figyelnem? Hány nap alatt megy végig a macskán az étel? Vagy ez esetben a filcdarab?
Amúgy most megint eszik, nem tudom hogy ez jó jel e, vagy még nincs jelentősége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!