Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A koplaltatást ivartalanítás...

A koplaltatást ivartalanítás előtt ti mennyire tartottátok be?

Figyelt kérdés
Fiú cicáról van szó, állítólag nagyon kis műtét. Nekem azt mondták, hogy előző nap délután 4 órától már ne egyen? Az nem túlzás kicsit? A neten több helyen 12 órát írnak. Másnap 10-11 óránál előbb nem fog sor kerülni rá, akkor minek kínozzam? Szerintem egy korai vacsora még bele férne nem? Elég lesz így is kibírni, hogy reggel nem ehet. Mivel menhelyről mentett cica, ott is műtik, mert kedvezményesebb áron csinálják, de időben nem olyan rugalmasak, mint máshol. Volt hogy 10-re kellett injekcióra vinnem, aztán ott vártam vele délig. Nagyon aggódom, semmi kedvem fölöslegesen gyötörni, ha nem muszáj.
2018. ápr. 3. 16:08
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
köszi a kérdést, túl vagyunk :-) Remekül van. Könnyebben ment, mint amennyire féltem a dologtól. Reggel próbáltam elterelni a figyelmét a kajáról játékkal. Valamint próbáltam minél később kikelni az ágyból, mert ő onnantól követeli a reggelit, ha felkeltem, addig türelmes. Szerencsére nagyon gyorsan sorra kerültünk, ahogy beértünk, már tárt karokkal fogadott a doki és egyből meg is csinálta. Estefelé már kapott enni, azt mondták ha aktív, nyugodtan ehet. Hát nagyon aktív volt és azóta is az.
2018. ápr. 6. 06:55
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Na ennek örülök ! Boldog egészséges cica akkor :)
2018. ápr. 6. 08:21
 13/13 A kérdező kommentje:
Az, és én is az vagyok mellette. :-)
2018. ápr. 10. 08:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!