Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Nőstény macska ivartalanítás...

Nőstény macska ivartalanítás után nem viseli el se a gallért se a ruhát. Ötletek?

Figyelt kérdés
Teljesen bevadul, dobálja magát, a ráadott ruhákat is simán leszedi (persze csak miután ide-oda rohangált és dobálta benne magát). Félek hogy felszakadnak a varratai :\ Figyelni nem tudom mert holnap kora reggeltől dolgozok és nem tudok senkit megkérni hogy maradjon vele.:(
2018. márc. 22. 19:17
 1/3 anonim válasza:

Mintha csak én írtam volna ki a kérdést. :)

Nekem is dobálta magát, mikor először ráadtam a ruhát. De a tölcsért még rosszabbul viselte. Próbáld meg szűkebbre varrni a ruháját, hogy ne tudjon kibújni belőle.

2018. márc. 22. 19:28
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

A mi cicánkon nem volt sem gallér, sem ruha. 2 napig voltam itthon vele, utána dolgoztam én is. Nem szívesen hagytam volna úgy itthon, hogy gallért vagy ruhát visel, met féltem volna, hogy beleakad valahová. Az enyémet nem igazán érdekelte a seb és nem volt semmi gond.

Esetleg ha nagyon zavarja és piszkálja a sebét, akkor vedd szűkebbre a ruhát, hogy leszedni ne tudja és ne is akadjon bele a ruha sehova.

2018. márc. 22. 22:00
 3/3 anonim ***** válasza:

én egyszerűen befásliztam őt, a fáslit pedig baromi erős ragasztóval rögzítettem - NEM a bundáján - olyan helyen, ahol nem érhette el.

Nem tetszett neki, de nem tudta leszedni, és arra a pár napra bőven elég volt.

2018. márc. 23. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!