2 honapja kapott 3 honapig hato fereghajtot a macskam, megis ferges?
Figyelt kérdés
Tablettasat. Kaphat ujat?2018. ápr. 2. 01:12
1/8 anonim válasza:
Ha férges igen, de csak akkor ha biztos az.
3/8 anonim válasza:
Csak azért kérdezem, mert x ideig ható kullancs- vagy bolhaírtóról tudok, de féreghajtóról nem, szerintem nincs ilyen.
4/8 anonim válasza:
Ez történt velünk is, de ott már közelebb volt a 3 hónap. Én adtam neki gondolkodás nélkül, ha férges, akkor kell. 2 hónap után adni kétlem, hogy probléma lenne, ha a 3 lenne a normális, viszont a féreg neki se, nekem se jó.
Ez egy totál laikus vélemény, persze. De nekem logikus, hogy nem hagyom férgesen s tuti nem lenne jó neki túlzott adag, de ez nem olyan komoly gyakoriságnövelés s nem is ok nélkül van...
5/8 A kérdező kommentje:
Koszonom. :)
A masik gondom: ha kajaba teszem neki, nem eszi meg, meg erzi a szagat es ott hagyja.
Az allatorvos egyszer megmutatta, hogyan kell szajon at beadni neki, csipesszel. De nem merem megcsinalni.. felek hogy megfullad. :( vagy nem tudom. Erre valami tipp?:(
2018. ápr. 3. 10:17
6/8 anonim válasza:
Tedd a szájába fogdd be a száját és az orrát és várd meg míg lenyeli. De probálkozhatsz kolbászba vagy más finomabb kajába rakni az enyém így egyből lenyeli még csak meg sem rágja.
7/8 anonim válasza:
A gyógyszer nevét meg tudod kérlek írni?
8/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom fejbol, ma fognak nekem venni.
2018. ápr. 3. 12:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!