Ilyen létezik? Egyszer csak meghalt a macskám?!
Mikor cseppentettél rá utoljára bolhaírtót és mit? Nem kutyának valót tettél rá? Am szerintem benti macskát felesleges ennyiszer vegyszerezni, bár nem gondolom, hogy az nyírta ki.
Gyógyszer nem maradt elől amit benyalt?
Tenyésztőtől vetted a cicát? Milyen fajta? Fajtabetegségekre rákerestél?
Nem ultrahangos, rendes genetikai tesztet mutatott és mind2 szülő n/n. Van hordozó cicája, aki külföldi tenyészetből hozott, de amint a teszten az egyik allél pozitív lett ivartalanítatta is. Én eleinte rosal caninnal etettem (ezt ajánlotta a tenyésztő) majd miután páran mondták, hogy rákkeltő lehet, és hogy gabonás ami nem jó áttértem az orijenre. Ezen kívül nyers vagy főtt húst kapott (csak szárnyast, nyulat és szálkátlan halfilét) amit hentesnél vettem, szóval emberi fogyasztásra is alkalmasak voltak. És pár naponta adtam neki gimpet vitaminpasztát egy picit, az sokat javított a bundájánm könnyebb volt kezelni. És macska fű is volt neki mindig, még mindig itt van az ablakban, ma reflexből meglocsoltam mikor eszembe jutott, hogy már nincs ki miatt megtartanom...:(
A tenyésztő rendes, megbízható nő amúgy, ma délután is felhívott újra, hogy vigasztaljon, és mondta, hogyha túl leszek a gyászon és szeretnék másik cicát, keressem meg és enged az árból. Ami nagyon jól esett, de jelenleg nem tudok ilyesmire gondolni, úgy érzem, hogy őt is cserben hagytam, és nem érdemlek meg még egy életet... ha kiderül mi történt leírom.
Boncolás után kértem hamvasztást. Szerintetek megtartsam a hamvait, vagy vigyem el valami szép helyre és szórjam szét, hogy ott találjon végső nyughelyet? Velem is nagyon szeretett lenni, de imádott kint lenni is, hiába álltam pár méterre tőlle, és hiába volt pórázon, mindig lapulva vadászott szöcskékre és a legkisebb neszre is felkapta a fejét. Nem tudom hol találna jobban békére.
Nagyon sajnálom, borzasztó lehet ezt átélni! :(
Van valami fejlemény, vagy továbbra sincs semmi logikus magyarázat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!