Hogyan adjam be a macskámnak a gyógyszert, mert folyton kiköpi?
Figyelt kérdés
2018. márc. 30. 13:41
1/15 anonim válasza:
Törd össze, és keverd bele egy falat nedves macskaeledelbe.
2/15 anonim válasza:
Rakd bele szalámiba vagy sonkába és úgy megeszi :)
3/15 anonim válasza:
Mikor bedobtad a torkába, akkor egy pillanatra fogd be az orrát, ami nyelésre készteti.
4/15 anonim válasza:
6/15 anonim válasza:
Minél hátrébb tedd a szájába, majd tartsd összecsukva a száját, és egész finoman fújd az orrát. Nyelni fog.
7/15 A kérdező kommentje:
Meg kikapja a szemem
2018. márc. 30. 19:32
8/15 anonim válasza:
Nekem beszokott jönni ez a ledobom a torkán verzió,bár az orrukat nem szoktam macerálni közbe.De talán az a legjobb,ha nyers húsba rejted a gyógyszert.Vágj belőle pici vékony szeletkéket és csavard vele a gyógyszert.
9/15 anonim válasza:
#4 legjobb a videó végén a figyelmeztetés :D
10/15 Lekri válasza:
Az a baj a kajába keveréssel, hogy keserű lesz és nem fogja megenni. A miénk a helyiségbe sem ment be, nemhogy megette volna a gyógyszeres kaját.
Doktornő mutatta: tarkóját határozottan megfogod és hátrahúzod. Ettől mozdulatlanná válik és kinyílik a szája. Akkor oldalról bedobod a gyógyszert.
Ha ketten vagytok könnyebb, mert egyik szorosan megöleli, akkor nem mozdul, a másik simán beadja. Fecskendőből vagy kanálból pár csepp vizet utána küldve még biztosabb.
Állatpatikában lehet kapni gyógyszerbeadó szerkezetet, azzal is be lehet adni, ha a fenti módon hátrahúzod a tarkóján a bőrt.Nekem nem jött be, de kipróbálhatod, ha egyedül kell beadnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!