Van kettő maine coon cicám egyik 2 éves a kicsi 5 hónapos? Vélemény?
Figyelt kérdés
szerintetek ha leviszem húsvétkor a telekre a cicusokat ahol sohasem jártak, mire számíthatok ha elengedem őket elszöknek vagy visszajönnek, avagy hogyan kéne a nyári életvitelünkhöz hozzászoktatni őket? A nagy kb. 1 évesen került hozzám, a kicsi 2 hónapja. Ismer, szeret, de bizonytalan vagyok. Akinek van tapasztalata ilyesmiben, kérem írja meg?2018. márc. 27. 20:55
1/2 anonim válasza:
A maine coonok szobamacskák, tenyésztő is bent tartja őket, a több százezres macskákat nem rakják csak úgy ki bizonytalanul az udvarra. Lehet hogy úgy megijednek hogy elszelelnek, bármi bajuk lehet, meg amúgy is, miért akarod őket kiszoktatni? Nekem két maine coon keverékem van, mindkettő szobamacska. Nem udvarra valók igazán.
2/2 Maxitabi válasza:
Csakis hámban, pórázon engedném ki őket első alkalommal.. Ez két emberes feladat..
HA már ismerik a telket, akkor már mehet (meg már jobban hozzád vannak szokva) póráz nélkül is. Sok tenyésztő sétáltatja az MC-jét.. De sok mindentől megijedhetnek, vagy vadászösztön is színre léphet..
Az én Mc-m már otthonosan közlekedik a nyaralónkban, de figyelni kell rá állandóan, ha kiengedem. Egy órán át elfekszik valahol, aztán két másodperc alatt eltűnik,mert kíváncsi és átugrik a 2 méteres kerítésen/fán is..
Szóval csak óvatosan és fokozatosan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!