Hogyan tudnám rávenni anyát, hogy megengedje, hogy legyen egy kiscicám?
Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok és nagyon szeretnék hogy legyen cicám,de viszont anya(aki ugye külföldön) meg mama(akivel lakok) nem engedik semmiképpen hogy legyen a lakásban egy kiscica.Mindent megprobaltam mert,megjavultam(régen rossz gyerek voltam) nem járok el ittholról,nagyon sokat győzködtem őket de valamiért egyszeruen azt mondjak hogy nem.Nem tudom felfogni :( azt mondta mama hogyha hazamerek hozni egy macskát akkor elkoltozik es lakjak a macskaval egyedul.Mit tehetnék?#macskatartás #szülők nem engedik a háziállatot
2018. márc. 25. 23:21
21/22 anonim válasza:
Még ha rá is tudod venni őket, utána mindig szidni fognak miatta.
Macskamániásnak kell lenni, hogy az ember elviselje őket a lakásban. Nem kis kompromisszum. Nálunk a károkozás ott tart, hogy múltkor a macsek lerúgta a lapos TV-t a kisszekrényről, és tönkrement. Kitaláltuk, hogy lehordjuk sétálni az udvarra. Utána állandóan azért nyávogott, hogy le akar menni. Mindig a kilincsen lógott, pár hónap után a karmainak a nyoma mélyen belevájódott a bejárati ajtóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!