Hogyan tudnám rávenni anyát, hogy megengedje, hogy legyen egy kiscicám?
Szia!
Na és ha szülinapodra,karácsonyra,vagy egyéb fontos napra,ünnepnapra kérnéd,akkor sem kapnál? Mondjuk,ha az a legfontosabb,hogy kapj egy macskát,akkor mondd,hogy semmi mást nem kérsz mondjuk születésnapodra. Lehet hogy így kapnál.
Hogy megértsd, miért okozhat gondot a mamádnak a lakásban tartott cica, olvasd el ezt a kérdést és válaszokat:
www.gyakorikerdesek.hu/allatok__macskak__9085457-nagyon-szeretem-a-cicakat-csak-sajnos-lakasban-elek-milyen-hatulutoi-vannak-a-b
Mindig voltak cicáim, imádom őket, de még így is kiborítanak néha. Pl. sírni tudnék, ha az egykor gyönyörű függönyeimet látom, a számítógépes székem kárpitját nemrég szaggatták szét, a kisfiam ágyáról egy marék szőrt szedtem le ma, pedig csak most kezdenek vedleni... Nem győzöm lezavarni őket a konyhapultról és az ebédlőasztalról, de ha nem vagyok ott, egészen biztosan órákig üldögélnek ott... Egy falat ételt sem lehet őrizetlenül hagyni az asztalon, mert biztosan elcsenik, még a kenyeret is, pedig rendesen kapnak kaját...
Ezeket csak az tudja elviselni, aki szereti őket. Nem lenne jó sora nálatok a cicának, és naponta veszekedhetnél a mamáddal, egyszerűen nem éri meg.
Még egyszer a link:
https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__macskak__9085457-nag..
Kedves kérdező, kifogtál egy barmot úgy látom :DDD (egy válaszolóra értem)
Én úgy gondolom, hogy ezen csakis a kommunikáció segíthet. Apum 65 éves, mindig is az udvaron képzelte el a macskákat. Addig győzködtem, amíg végül sikerült rávennem hogy próbaidőn hagy maradjon egy cica a lakásban. Ideiglenes befogadó voltam. Megegyeztünk, hogy ha nem szereti meg, akkor nem tartjuk meg, ha viszont megszereti, akkor marad. Szerencsére maradt is nálunk, és azóta boldogít, lassan 2 éve :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!