Milyen furcsa ételeket szeret a macskád?
Figyelt kérdés
Gondolok itt a nem tipikusan macskáknak való ételekre, mint főtt kukorica, vatta cukor és hasonlók:)2010. jún. 10. 13:47
11/24 A kérdező kommentje:
:DDD Atyaég! Hát van, amivel megleptetek :D pl. a tic tac meg az orbit :D
Az enyém még pici (7 hetes) de már most mindennel kacérkodik, ami ehető...
2010. jún. 10. 14:32
12/24 anonim válasza:
Enyém csoki, sült zöldségek, főtt krumplikelt tészta, nyers tészta, kolbásznak a héja(igazi disznóbél)
15/24 anonim válasza:
2 cicám van.
Mindkettö szereti a chipset, a nyers tojást, és a süritett parit.
A nagyobbik édesszájú: imádja a csokit, de ami még furább a keménycukrot is, pl. kávé ízü cukorka.
A kisebbik inkább zöldségpárti: répát is örömmel eszik.
16/24 anonim válasza:
elfelejtettem, a kókuszt is, meg a kókuszgolyót
17/24 anonim válasza:
Az enyém az aranygaluskáért teljesen odavan, tészta+ krém egyaránt jöhet! És ilyenkor belenyulkál a tányérba, többször szétkent mindent, de olyan cuki!
18/24 anonim válasza:
viccen kivul az en macsom az eroset szereti,hegyes eros paprika a kedvence,de chili paprikat is gyakran meglopja.. nem ertem mert nem okadik tuzet....
19/24 anonim válasza:
Ez tök jó kérdés!:D Az én cicám szereti az olivabogyót,a sült gesztenyét,a sütőtököt és a chipszet is,de csak a hagymás tejfölöst!:D A barátnőm cicája pedig a banánt!:D
20/24 A kérdező kommentje:
Mindenkinek ment a pozitív, mert ezek hihetetlen jók! :D Nem értem, hogy nem lesz semmi baja ettől a macsekok gyomrának..
2010. jún. 11. 09:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!