A cicám elég furcsa lett ma. Mintha meg lenne vadulva. Lehet veszettség?
De a veszettséget nem kapja el csakúgy... Miért nem oltod be? Ha benti cica, és csak a kombináltat kapja az is jobb mint a semmi... És csak 8000-10.000 Ft.
Erre nem lehet kifogás az hogy "nincs pénz". Nekem most nincs munkám, mégis most viszem a cicát ivartalanítani. Csomó dologról le lehet mondani érte...
Én konkrétan 8 év után leszoktam a dohányzásról, hogy a cicáknak mindene meglegyen, és mindenből a legjobbat kaphassa.
Egy fizetésből élünk, volt hogy 90ezerrel szúrta ki a szemünket párom munkáltatója (állambácsi egyébként...khm), de a macskáknak akkor is ott van a megszokott prémiumtápjuk, ha nekünk csak krumplis tésztára futja. Mert mi fel tudjuk fogni hogy mi miért történi, de annak a kis állatnak nem lehet elmagyarázni hogy "hát apám, kevés volt a fizu, úgyhogy mást kapsz, eszed, nem eszed".
De a kaja csak egy dolog. Az állatorvosi ellátás viszont ALAP. Arra nem lehet kifogás semmiféle anyagi helyzet!
Énse vagyok állatorvos hívő,még sose vittem a macskámat.
Ellenben nekem fontosabb a macskám jóléte mint az enyém.
Hidd el én kockára tenném a saját életemet is hogy neki ne legyen baja.
Én is. Ez a minimum.
De gratulálok ismét egy felelősségteljes tini.
Még van pofád ideírni a nyomorod? Kis g*ci vagy te is, mint a többi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!