Milyen gyakran szabad fürdetni a macskákat?
Figyelt kérdés
Most lett kiscicank és meg is fürdettük amikor megkaptuk cicasamponnal, de visszajött neki ez a jellegzetes cica szaga. Milyen gyakran szabad fürdetni? Ha nem is samponnal max csak vízzel?2018. márc. 17. 12:24
11/13 anonim válasza:
Hát én most megszagoltam mindhárom macskámat, de alaposan.
Az orromat belefúrtam a szőrükbe, amire hangos dorombolással válaszoltak, határozottan tetszett nekik.:)
Teljesen egyforma szaguk volt, azaz SEMMILYEN, pedig még csak nem is rokonok, az egyikük perzsa.
Tőled hallom életemben először a "jellegzetes cicaszag" kifejezéseket és gőzöm nincs mire gondolsz.
12/13 anonim válasza:
Macskáknak nincs szaguk. Rengeteg macskával találkoztam már, de nincs szaguk. A macskákat egyébként jó esetben életük végéig nem kell fürdetni.
13/13 anonim válasza:
"cicaszaga" mindig lesz, hiába fürdeted. :) nem kell fürdetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!