Ez vemhesseg lehet?
Ne vidd el ivartalanítani, ne érezd magad gyilkosnak. Vegülis csak a menhelyen, ketrecekben élő és kidobott macskáktól veszed el a lehetőséget, hogy boldog életük legyen. :) Sokkal jobb!
A doki tud segíteni, mi még mindig nem vagyunk távgyógyítók.
Nagyon jól tudom,hogy mi megy a menhelyeken, mennyire tele vannak. 2 örökbefogadott menhelyi kutyánk van. Mint mondtam nem leszek gyilkos!! Nagyon sok cica ellésnél ott voltam, tudom hogyan zajlik, mi van akkor ha baj van. Úgy érzem van tapasztalatom a dologban. Volt már fiatal cica is akinek az ellését "levezettem" ő megszenvedett vele rendesen, de semmi baja nem lett. Vetélést is láttam sajnos...örökre emlékezni fogok milyenek voltak azok a kiscicák..
Ha gond van mindenképp elviszem orvoshoz, de jelenleg semmi baja! Nem lázas, eszik, iszik, játszik!
"Úgy érzem van tapasztalatom a dologban."
Már ne haragudj de milyen tapasztalatról beszélsz, ha még azt sem tudod megállapítani, hogy valóban vemhes e az állat? Azt tudod, hogy az első összehúzódások után mennyi idő telhet el max az első kölyök megérkezéséig ill hogy két kölyök születése kött mennyi idő telhet el, ami után be kell avatkozni? Vagy hogy ilyenkor mit, miért és hogyan kell adni neki (ezeket honnan szerzed be állatorvos nélkül)? Felismered egyáltalán, hogy mikor kezd vajúdni az állat? Az egy dolog, hogy láttál már ellést, ez általában gond nélkül történik az állatoknál, nem kell hozzá semmi segítség. De itt egy olyan macskáról van szó, aki épphogy ivarérett de még nagyon távol van a tenyészérettségtől, nincsenek meg az anyai ösztönei amiből komoly problémák adódhatnak.
A 14-es válaszoló gondolatai hasonlóak az enyémekhez.
Van tapasztalatod, rengeteg ellésnél ott voltál, de nem tudod megállapítani hogy pocakos-e a nőstényed? Az hogy lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!