Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Veletek alszik a cica?

Veletek alszik a cica?

Figyelt kérdés
2018. márc. 9. 11:12
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Annak ellenére, hogy hivatalosan nem saját macskák és amúgyis kinti állatok, éjszakára mindig kizárjuk őket (régen pedig állandóan kint voltak, de megtetszett nekik a ház s a nagy fagyokban nappalra bejöhettek, 2 kis bónusz fűtőegységként), részben igen.

5-kor a párom kinyitja az ajtót s ha nem vigyáz, az egyik cicc máris az ágyamban van és békésen alszik velem még akárhány órát. A másik ciccet nem engedi be, na az sokkal jobb bármelyik ébresztőóránál, mászik a hideg, nedves orrával az arcomba. Nappal is az ágyakat preferálják, a fotel csak olykor kerül elő.

2018. márc. 10. 19:19
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Előző voltam, nem szoktam aggódni az egészségem miatt, a macskák tisztábbak, mint a házam, az immunrendszerem jó, persze féreghajtva vannak a jószágok, az igazán olcsó és alapdolog.
2018. márc. 10. 19:22
 23/29 anonim ***** válasza:
0%
Aludj vele és a toxoplazma megkajálja az agyad, aztán indulhat a walking dead.
2018. márc. 11. 01:42
 24/29 anonim ***** válasza:
0%
Kutyának, macskának kinn a helye! Nekik is szükségük van a szabadságra, természetre, egymással való foglalatosságra, szeretkezésre. Nekünk embereknek semmi jogunk, hogy szobában tartsuk őket. Az állatok nem szobanövények, tárgyak, nem a tulajdonunk. Ha lány vagy aludjon veled egy fiú. ha fiú vagy látogass meg egy lányzót. Bujjatok össze! Remek elfoglaltság a kiskifli, nagykifli. :-) Egymást dédelgessétek simogassátok, masszírozzátok.
2018. márc. 11. 04:30
 25/29 anonim ***** válasza:
0%
Csak hiszitek,h tiszta. Attól,h nem sáros nyakig még nem az. Azzal nyal téged is amivel a szaros seggét.... Gondolom a farkát, seggét nem törlitek, azzal megy az ágyatokba. Az utcán bármibe- pisa, köpés, hányás, stb- belelép, dögöt ehet és úgy megy az ágyatokba.... törölgetheted a lábát ahogy akarod. A szarában lévő parazitától megvakulhatsz. És még sokáig lehetne sorolni. Az,h még nem kaptatok semmit az nem azért van mert, hú de tiszta. Csak simán szerencsétek volt eddig....
2018. márc. 14. 06:53
 26/29 anonim ***** válasza:
Mondjuk én felelősségteljes macskatartó vagyok, a macskám nem megy el a 'csába csavarogni felügyelet nélkül, nem eszik dögöt, nem érintkezik idegen macskákkal, nem lép bele pisibe, kakiba, hányásba, tehát nem kap el semmit, max amit mondjuk én hozok be véletlen a cipőmmel, vagy hasonló, de így is rendszeresen kap féreghajtót, paraziták ellen védve van és oltásai is vannak.
2018. márc. 14. 07:08
 27/29 anonim ***** válasza:
30%
Nem féltek az esetleges betegségektől? Annyira nem lehet féregteleníteni egy macskát, hogy valamennyi ne legyen benne. Nem egészséges sem macskával, sem kutyával ilyen közeli kapcsolat, főleg ha gyerek is van.
2018. márc. 14. 09:26
 28/29 anonim ***** válasza:
46%

Ne essünk át a ló túloldalára. Ilyen nincs, hogy felelős macska/kutya tartó. Hülye valaki kitalálta, aki ebből gazdagszik, hogy a bullshitet alkot. Aki hemetikusan tart állatot az kínozza. Olyan ez mint benn tart egy rabszolga tartó háremnőként. Nem érintkezhetsz senkivel. Az állatoknak élettér kell. Ők nem rabszolgák. Nekik is joguk van a szabad élethez. Itt se essünk a ló túloldalára, mert jön valaki és megalkotja a macskáknak is legyen szavazati joga. :-). A ló másik oldala, ne tarts macskát/állatot, mert veszélyes a gyerekre. Vidéken ne tarts állatot, mert büdös és a szomszéd érzékeny a szagokra...

Aki "házi kedvencet" tart az magányos, szeretet hiányos. Nem az emberek között keresi azt, ami neki való/neki szükséges. Amíg az állattal foglalkozik elhanyagolja magát és másik embertársát.

2018. márc. 15. 05:02
 29/29 anonim ***** válasza:

#25 Kedves 25, a macska tiszta állat. "Az utcán bármibe beleléphet" a macska van annyira finnyás, hogy ezekbe amiket felsoroltál, nem lép bele. Amiket felsoroltál, azokat viszont emberek hagyják szét, tudod, a civilizáltak (konkrétan idéztem a szavakat, ami fennakadt a trágárságszűrőn, nem tudom miért, szóval a testnedvek, amiket felsoroltál). Tudod, a nagyon kiváló, tökéletes, kulturált, civilizált lények. Ja, a településeken, utcákon, tereken, meg minden. Az állatok elkaparják az ürüléküket, csak mondom.

"A szájában lévő parazitától megvakulhatsz" ez valami falusi mendemonda, tévhit lehet.

Egyébként sok ember nem mosdik annyit, mint egy macska.

Egy kutya több mindenbe hajlamos belehemperegni, de azért nekik is van magukhoz való eszük.

És ezekben az ezeréves falusi rémtörténetekben, hogy mit okozhat a macska, kutya, nem kellene már hinni. Idejétmúlt, és röhejes.

2018. márc. 15. 16:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!