Lehet előre következtetni, milyen színű lesz a kiscicák bundája?
Igazat adok az elsőnek.
Van egy nőstény fehér macskám aki párosodott egy fekete fehér hímmel és egy fekete fehér cirmos kölyök született.
Utána persze ivartalanítottuk a macskákat, mert nem akarunk szaporítani.
Hasonlíthat színre mindkettőre, de kijöhet rajta a nagyszülői vér is.
Gyakorlatilag bármi lett, ha több kandúrral párosodott, akkor több apja is lehet a kicsiknek.
Tegnap én is kiírtam egy ilyen kérdést, de le lettem oltva, hogy ivartalanítani kellene. Hiába mondtam, hogy lesznek, csak szeretnék 4 vagy 5 macskát tartani. Jött, hogy akár 10-et is fiazhat, ja persze. Max. 1 millió esetből egyszer, vGy még nagyobb arányt mondanék. Az átlag 3, ritkább esetben négy, nagyon max. 5.
A kérdésre meg nem válaszoltak.
https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__macskak__9173662-a-n..
meg lett válaszolva a kérdésed. Nézd át a válaszokat megint. Illetve:
https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__macskak__68-egy-nost..
Itt is van olyan személy, akinek 10 kiscica született. Nem egy olyan ember él a környezetemben, akinek csak 6-nál több kiscicája születik, sose volt kevesebb. Képzeld, egy házimacska sok kölyköt tud fialni, nem mindig csak 2,3,4 kiscica lesz. Vagy felfogod, vagy nem. asszem elegen elmondták annak a makacs fejednek.
egy érdekesség pluszba:
" Az eddig ismert legnagyobb alom 15 kölyökből állt."
Utolsó, szerintem add vissza az érettségid, mert a szövegértésed 0. Kezdjük ott, hogy én sehol nem látom, hogy az én kérdésem hol van a másik kérdésben megválaszolva, másrészt mert mi van akkor, ha a legnagyobb fialás során 15 kiscicát szült a cicanyuka? Az embereknél is van, hogy 8-as ikrek születnek, mégis kb 1 milliárdhoz az az esélye, vagy még kevesebb, hogy ilyen előfordul, nem ez az általános...
Ha meg csak az utolsó előtti válaszolóval akarsz b4sz4kodni, azt privátban is megtehetnék, nem kell szétoffolgatni a kérdésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!