A kiscicák mikor hullatják el gyerebundájukat?
Figyelt kérdés
A cicámnak kicsit mintha kevesebb szőre lenne nem olyan dús 8-9 hetes.Ilyenkor kezdik hullatni a bundájukat vagy nem.Amikor simogatom egy két szál marad csak a kezemen nem olyan horribilis.Sosem volt még macskám ez is csak úgy jött nyávogni.Létyszi segítsetek.2017. aug. 16. 10:35
1/7 anonim válasza:
Szerintem olyan 2-3 hónapos korukra
2/7 anonim válasza:
Nincs ilyen hogy gyerekbunda :D
folyamatosan nő a szőrük ahogy neked a hajad és hullik is
nyár van ilyenkor levedlik a legtöbb szört mivel melegük van,télen majd megnöveszti
3/7 anonim válasza:
Az enyém olyan 6 hónapos kora után állt neki rendesen vedleni. Addig eléggé pihe puha volt, alig hullott a szőre. Most is puha, de most már nagyon nagy bundája van és muszáj fésülni, mert vedlik folyamatosan.
4/7 anonim válasza:
2-es, minden állatnak van bababundája.
Ismerősöm kölyök komondorjának is, melege is van benne mert nem tudja olyan jól tartani a belső hőt mint a felnőtt szőr.
5/7 A kérdező kommentje:
Szóval akkor bizonyára semmi komoly baja nincs?Rendesen eszik nem mutatná semmi jelét annak hogy rosszul bár reggel remegett mert itt hideg volt 14 fok.
2017. aug. 16. 14:31
6/7 anonim válasza:
Kb. 6 hónapos korban, enyémnek annyi volt. Kis vitaminpaszta jót tenne neki. Ha kinti macska, tegyél neki egy kartondobozt, bele ruhával, és az ajtajára is tégy rongyból egy függönyt. Kicsi még, nem olyan a hőháztartása, mint egy felnőtté.
7/7 A kérdező kommentje:
Én is gondoltam a kartondobozra de nagyon sokat esik nálunk főleg a mostani időszakban és nincs igazán olyan hely ami fedett és az eső eláztatja a kartondobozt.Majd kitalálok neki valamit....ha mást nem beruházok egy műanyag cica kuckóra.
2017. aug. 16. 20:48
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!