Az egyik kiscicának bedagadt a szeme vagy mi. Az is lehet hogy megcsípte valami. MIT CSINÁLJUNK?
Ma délután vettük észre hogy a négy kiscica közül az egyiknek a szeme furcsa....vakarja és úgy látjuk hogy be van dagadva neki (de lehet hogy csak csípés)...6 hetes ....
Ugye nem az anyacicától kaphatott valamit el?(ezt a kérdést én írtam: http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__macskak__912159-a-kul.. )Ha már nincs nagyon pénzünk állatorvosra akkor mit tudok vele csinálni a kamillán kívül?(jah egyébként az anyacica kapott antibiotikumot úgyhogy az anyatejből megy át neki egy kicsi abból is)
Kell vele valamit csinálnom?Ha igen mit?
szerintem próbáld meg egy kis kamilla teával naponta mosni.
az , majd segít.
Azt már elkezdtük.....akkor mást n csináljunk,Ez elég lesz?
És köszi:)
nekünk is ilyen volt
a patikában vettünk valami szemcseppet ami nagyon kitisztította a szemét és csak 3 vagy 400 ft volt. a nevére nem emlékszem.
De kérdezd meg a patikustól. Illetve az állatorvost telefonon is meg lehet kérdezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!