Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Az egyik kiscicának bedagadt...

Az egyik kiscicának bedagadt a szeme vagy mi. Az is lehet hogy megcsípte valami. MIT CSINÁLJUNK?

Figyelt kérdés

Ma délután vettük észre hogy a négy kiscica közül az egyiknek a szeme furcsa....vakarja és úgy látjuk hogy be van dagadva neki (de lehet hogy csak csípés)...6 hetes ....

Ugye nem az anyacicától kaphatott valamit el?(ezt a kérdést én írtam: http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__macskak__912159-a-kul.. )Ha már nincs nagyon pénzünk állatorvosra akkor mit tudok vele csinálni a kamillán kívül?(jah egyébként az anyacica kapott antibiotikumot úgyhogy az anyatejből megy át neki egy kicsi abból is)

Kell vele valamit csinálnom?Ha igen mit?

2010. jún. 8. 20:07
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

szerintem próbáld meg egy kis kamilla teával naponta mosni.

az , majd segít.

2010. jún. 8. 20:39
 2/4 A kérdező kommentje:

Azt már elkezdtük.....akkor mást n csináljunk,Ez elég lesz?

És köszi:)

2010. jún. 8. 20:45
 3/4 anonim ***** válasza:

nekünk is ilyen volt

a patikában vettünk valami szemcseppet ami nagyon kitisztította a szemét és csak 3 vagy 400 ft volt. a nevére nem emlékszem.

De kérdezd meg a patikustól. Illetve az állatorvost telefonon is meg lehet kérdezni.

2010. jún. 9. 11:06
 4/4 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm lehet veszünk de azóta egyszer lekezeltük és most meg tök normális a szeme......Szóval lehet hogy csak belekapott....De ha megint ilyen lesz akkor veszünk és kipróbáljuk=)
2010. jún. 9. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!