Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Nem kicsi (fejletlen) a kiscicám?

Nem kicsi (fejletlen) a kiscicám?

Figyelt kérdés

Fiú, és szombaton lesz 4 hetes.

Elég kis termete van.. És elég kövér.. Az anyja eteti. Már a szeme kinyílt csak mindig becsipásodik (kamilla teával mosogatom) Már járkál, de nem valami talpraesetten..Ez normális ennyi idősen?

2010. jún. 8. 15:03
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha még kövér is, teljesen rendben van, hogy igy mozog.Ilyenkor olyanok, mint egy kis gombóc. A fejük nagy és nehéz a nyakukhoz és a testükhöz képest. Meg kell tanulniuk tartani és egyensúlyozni stb. Később olyan fürge lesz, hogy nem éred utol, amikor megindul.A csipásodást nem értem. Mitől lehet ?
2010. jún. 8. 15:11
 2/8 A kérdező kommentje:
köszi a választ.. Amúgy azt nem tudom :S minden kismacskámnak becsipásodott a szeme..
2010. jún. 8. 15:24
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

A négyhetes kiscica csetlik-botlik, bambul, szörtyög, csipázik... Ez mind normális. Mármint a csipásodás természetesen kezelendő, de pl a mi macskánk kölykei közt rendszeresen előfordult minden alomban. Sok minden okozza a kisebb huzattól bármilyen érzékenységig akármi... Ha kamillázzátok, akkor rendben lesznek, kicsit megerősödnek, és túlesnek rajta.

Két hónapos koruk körülre már ki fog alakulni a koordinációjuk, hogy hogyan irányítsák magukat, hogyan legyenek magabiztosabbak a mozgásban és akkor elindulnak felfedezőútra... Majd győzz utánuk szaladgálni.

Minden rendben van velük, ne aggódj. A kötelező oltásokról ne feledkezzetek meg majd, ha 2-3 hónapos korra nem múlik el a csipásodás, mutads meg egy dokinak őket.

2010. jún. 8. 15:30
 4/8 anonim ***** válasza:
Semmi gáz nincs a kiscicáddal...,ez úgymond normális!Kis hordóhasú szőrgombóc:D 1-2 hónap és fürge lesz mint a nyúl:))
2010. jún. 8. 16:03
 5/8 anonim ***** válasza:
nekem kb. 5-6 hetesek (db) a kiscicáim és nem csipásodtak be egyenlőre. normális hogy úgy járnak az én cicáim is úgy jártak de most már belejöttek.
2010. jún. 8. 16:47
 6/8 A kérdező kommentje:
:):)
2010. jún. 8. 17:07
 7/8 anonim válasza:
szerintem is ez a normális,nekem is volt jó pár nem kell aggódni.
2010. jún. 8. 18:15
 8/8 A kérdező kommentje:
okéé
2010. jún. 9. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!