Hogyan lehet a benti cicát teljesen kintre szoktatni?
Tudom, a legtöbb kérdés pont fordítva szól. És szívtelennek is érzem ezt a megoldást. Éppen elég rossz anélkül is, hogy a negatív kommentelők megerősítsék!
A problémám a következő: adott egy alapvetően benti, 2 és fél éves cica. Először lakásban éltünk, aztán fél évet félig benti-félig kinti cicaként háznál (tavasz vége-nyár-ősz eleje), azóta újra csak lakásban.
Ahova mindketten költözünk nemsokára, ott ő nem jöhet be a házba, a ház tulajdonosa által megnevezett érthető okok miatt. A garázs és az udvar lenne az ő felségterülete, ahova félek őt teljesen magára hagyni és kiengedni. Az utcától teljesen elszigetelt a ház, oda képtelenség kijutnia, viszont a szomszédokhoz elmászkálhat, és féltem őt ettől, hogy másik barátságtalan macskával találkozik, vagy kutyákkal - mivel az ivartalanítása óta kicsit meg van hízva, és nem olyan mozgékony, mint ezelőtt.
A másik amitől félek, hogy végig 20 fokban élt velem, és most a hirtelen télbe lenne kirakva?! A garázst be lehet neki fűteni, az nem okoz problémát, de régen sokszor fordult elő olyan, hogy este úgy elkóborolt, hogy nem ért vissza lefekvéshez, és kint töltötte az éjszakát. Viszont ugye akkor nyár volt, éjszaka is 15 fok volt kint. Most viszont akár mínuszok is lehetnek.
Mit tennétek ebben a helyzetben? Lehet, hogy jobb lenne tavasz végére-nyárra halasztani a költözést? Amikor nem jelent problémát, ha éjszakára kint ragad a garázsból?
pedig én bizony nem költöznék össze olyannal, akinek a drágalátos székei a legfontosabbak. fontosabbak, mint a cica. nekem sincs már bútorom, de inkább a macska, mint egy bemutatóterem.
mondjuk, olyan pár se kéne, aki drága bútorokat vásárol, nálam ez eléggé rongyrázás.
Amúgy meg egyáltalán nem biztos, hogy az a cica bármit is megrongálna.
Főleg nem a székeket. Az enyém a székekre soha nem vetett egy pillantást se...
A másik meg, hogy a cicákat is meg lehet tanítani, hogy ne bántsák a bútorokat.
De ez a 150ezres szék, szánalmas.
Gondolom, az ebédlőasztal meg milliókba került.
Elnézést, nekem undorító egy olyan ember, aki egy székre (használati tárgyra) ennyi pénzt költ, én ehhez túl praktikus vagyok.
Pont úgy lehet rajta ülni, mint a pár ezer forintoson.
Gondolom, gyerek sem lesz majd, mert esetleg összekeni a falat, leszedi a milliós tapétát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!