Valaki tud olyan webáruházat ahol a cicáknak lehet venni dolgokat ( felszerelés, táp stb. ) és esetleg ingyenes a házhoz szállítás?
Figyelt kérdés
2010. jún. 7. 20:28
1/9 anonim válasza:
fressnapf-ba lehet venni neki bármit ami csak létezik a cicának:)pl:eledel,tál,hordozo,ruha,hám,poráz,nyakörv,cica tej,játékok,fekhelyek,cumi,mindenféle sampon,alom,tálak,stb......végülis egyszóval mindent amit kell:)
2/9 anonim válasza:
bolha nyakörv,sprék,parfüm meg ilyenek elsö vagyok:)
3/9 anonim válasza:
www.webkutya.hu
hogy ingyenes- e a házhozszállítás nem tudom, de általában úgy van, h egy bizonyos összeg felett ingyen szállítják ki.
4/9 anonim válasza:
szerintem nem nagyon szálitanak ki de lehet hogy mégis:P
5/9 anonim válasza:
esetleg itt. Elég rugalmasak
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Hol nagy a választék, és még az árak is elfogadhatóak?
2010. jún. 7. 21:08
7/9 anonim válasza:
8/9 anonim válasza:
[link] a legjobb szerintem! ár/érték arányba is, meg egyébként is
9/9 anonim válasza:
Nem webáruház, de jók az áraik, nagyon széles a választék és jó minőségűek. AlphaZoo áruház.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!