Milyen felszerelés kell egy benti cicának?
1 hete jött hozzánk valahonnan egy cica. 3 hónapos lehet kb. Nem nagyon értek a macskákhoz. Beengedtük a pincébe és most ott van, már nem akar elmenni, még az udvarra se megy ki. Napi 1-2 órára behozom a házba, és simogatom. Szeretném, ha benti cica lenne, de a szüleim nem engedik.
Ha mégis bent lehetne, akkor mi kell neki? Az alomba magától egyszerre végezné a dolgát? Nem karmolná szét a bútorokat? stb?
Rendben. :-)
Ő egy házi cica, de szerintem valami fajta keverék lehet, mert viszonylag hosszú a szőre. Szerintem jó szoba cica lenne, mert nem túl aktív, szereti a társaságot, és több órán keresztül képes az ölembe feküdni, és dorombolni.
Ha rajtam múlna bent lenne, de az apa nem engedi, és csak akkor hozom be, ha nincs itthon.
És milyen tápot kapjon? Darlingot kapott, mert régebben kaptunk egy zacskóval. Ma vettem neki Purina One-t, de nem igazán szereti, és nekem se tetszik.
A kutyáim Acanát kapnak. Cicának is jó lenne az? Persze macskának való. Vagy v.mi más?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!