Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mi a cicád legmeglepőbb játéka?

Mi a cicád legmeglepőbb játéka?

Figyelt kérdés
Annyira bírom a macskám: megveszem neki a mászókákat, műegeret stb és már vagy egy órája egy üres WC-gurigával játszik :D
2010. jún. 7. 10:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Sajnos már nem él a cicánk, de ő pl. levadászott a ruhaszárítóról egy babazoknit és azt hurcolászta keresztül-kasul a házon, időnként hanyatt vágta magát és négy lábbal támadta, tépte. Nekiajándékoztuk, ez lett az egyik kedvenc játéka.
2010. jún. 7. 14:02
 12/18 anonim ***** válasza:

Blöki macskánknak nincs kedvenc játéka: mindennel elég unottan játszik (labda, galacsin, spárga, stb.), a gyári játékokra pedig rá se néz.

Cicázni nem szeret, a "hozd vissza" játékot (elpöckölt papírgalacsinnal) ugyan elsőre megértette, de nem szivesen játssza: háromszor még a a lábamra tette a visszahozott galacsint, aztán egyre messzebbre kellett érte nyúlnom, most meg már rá se mozdul.

Neki nem játéka, hanem szenvedélye van: zöld színű hurkapálcika.

A végkifulladásig kergeti, lehet vele pörgetni is, amíg el nem dől a macsek. Ha olyan magasan van a pálcika, hogy nem éri el, percekig képes fojtott hangon "feleselni" vele.

Ha óvatlan vagy és "pálcikázás" közben megkapja az ujjadat, garantált a sérülés, mert a pálcikát mindig kieresztett karommal kergeti. Újabban már van némi önkontrollja: igyekszik a balesetet elkerülni, vagyis a pálcikát már nem támadja, ha fedetlen emberi testrészen nyugszik, de a vad kergetés közben - véletlenül - még így is fájdalmas élményt okoz.

Nem tudom, csak Blöki ilyen pálcika mániás-e, vagy más macseknak is gyöngéje ez, mindenesetre játék közben nagyon észnél kell lenni, nehogy megsértse magát, vagy téged.

2010. jún. 7. 14:47
 13/18 anonim ***** válasza:
Blöki nevet adni egy macskának sértés! A macskától különben sem várhatsz el ilyen szolgalelkűséget hogy visszahozza untalan az eldobált vackokat!
2010. jún. 7. 16:59
 14/18 anonim ***** válasza:

Az enyém mikor wc-re megyek a wc ajtó mögé szald és megvár hogy mikor kijövök halálra rémítgessen. Persze 8 év alatt már tudom hogy jönni fog, de kötelességből mindig nagyon megijedek.

Nem tudom hol láttam, de ezen én jót mulattam, babzsákfotel tartalma kádban, benne a macska "úszik":

http://www.youtube.com/watch?v=ySwYPoY8e7A

2010. jún. 7. 17:01
 15/18 anonim ***** válasza:
A pizzából az a műanyag cucc. Telljes extázis. :)
2010. jún. 7. 20:46
 16/18 anonim ***** válasza:
Az enyém a szívószálakért van oda.Ha valaki ottfelejt az asztalon egy poharat amiben szívószál van,a macska tuti kiszedi és elviszi játszani :D Szereti még a ruhacsipeszeket,és mindenféle innen-onnan lógó madzagokat :) Tündéri ^^
2010. jún. 8. 18:47
 17/18 anonim válasza:
A 3 in 1 kávé papírja :D Imádja, ahogy hozzáér és csörög :D
2010. jún. 10. 07:14
 18/18 anonim ***** válasza:
az enyém a lábujjas papucsommal szokott.xĐ meg mindenféle galacsinnal és a ruháskosárral.xĐĐ
2010. júl. 25. 02:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!