Mi a cicád legmeglepőbb játéka?
Imádja a fürdőkád dugóját, a kádban pofozgatni, ha kiesik, visszarakja és kezdi elölről.
A másik meg a lavór. Én ezt annyira nem favorizálom,de néha muszáj engednem mert imádja.
Felborítva leteszem neki a laminált padlóra, bebújik alá, és úgy közlekedik, csúszkál, nyúlkál ki alóla. Eleinte nagyon sokat röhögtünk rajta, mert olyan mint egy teknősbéka. Ezt a játékot odáig tökéletesítette, hogy lavórral támad. Odakommandózik, ahol éppen vagyunk, majd egy gyors támadással rárabol az ember lábára, majd ha az akció sikeres volt, tovább kúszik.
Kukucsol, azaz bújócskázik. Elbújik a fotel mögé, én hangosan mondom neki a megfelelő hangsúllyal, azaz lassan, sejtelmesen, hogy "hol a cica? KUKUCS!" és már ugrik is, rárepül a lábamra, persze nem körömmel, hanem puha manccsal. A szemkontaktust nagyon jó tartja, elbújik, és a KUKUCS szóra reflexből ugrik.
Aztán megint elbújik a következő rejtekhelyére és várja, hogy kukucsoljak. Ő persze tovább szokta bírni, mint én.
Sokszor van, hogy mikor feladom a játékot és mennék ki a szobából, a legváratlanabb pillanatban is a lábamnak ugrik, felugrik egészen a csípőmig is.
A nőstény macskám nem szokott játszani, túl lusta ahhoz.
A kandúr meg mindennel játszik, például ha talál egy falevelet azzal is képes majdnem órákat játszani. Amikor az ajtóba hagyom a kulcsot és a kulcstartó mozog akkor oda ugrál fel és azzal játszik :D.
a lavórral az enyém is szokott játszani
meg olyat csinál, hogy bebújik a díszpárnák alá, és ha valaki arra megy akkor kiugrik és repülnek a párnák össze-vissza.
meg szokott pattogó labdákkal is játszani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!