Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mi a cicád legmeglepőbb játéka?

Mi a cicád legmeglepőbb játéka?

Figyelt kérdés
Annyira bírom a macskám: megveszem neki a mászókákat, műegeret stb és már vagy egy órája egy üres WC-gurigával játszik :D
2010. jún. 7. 10:50
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
az enyémek sem játszanak semmi boltival,a kedvencük a "madzagocska". ez az a vékony műanyagdarab,amivel a műszaki cikkek kábeleit fogják össze. hurokba tekerem nekik,és órákig kergetik-tépik-pofozzák,amíg be nem kerül a hűtő vagy szekrény alá,akkor néznek be utána sóvárogva,amíg észre nem vesszük. ezzel szokott az idősebbik apportírozni is,imádja,ha eldobáljuk neki,ő meg visszahozza. ezt többnyire egy jó film nézése közben szereti játszani. a papírtörcsi gurigáját is nagyon alaposan meg szokta gyilkolni,főleg régebben,most már nem köti le annyira.
2010. jún. 7. 10:56
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Imádja a fürdőkád dugóját, a kádban pofozgatni, ha kiesik, visszarakja és kezdi elölről.

A másik meg a lavór. Én ezt annyira nem favorizálom,de néha muszáj engednem mert imádja.

Felborítva leteszem neki a laminált padlóra, bebújik alá, és úgy közlekedik, csúszkál, nyúlkál ki alóla. Eleinte nagyon sokat röhögtünk rajta, mert olyan mint egy teknősbéka. Ezt a játékot odáig tökéletesítette, hogy lavórral támad. Odakommandózik, ahol éppen vagyunk, majd egy gyors támadással rárabol az ember lábára, majd ha az akció sikeres volt, tovább kúszik.

2010. jún. 7. 10:57
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Ezen a lavros macskán most szakadtam a nevetéstől,tetszett:DD Nálunk is a wc guriga,vagy az aulfólia galacsin a menő!A galacsinnla képes órkáat játszani..,kergeti ,rúgja:D
2010. jún. 7. 11:06
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Kenyérgalacsin. Teljes átéléssel kergeti órákig, persze közben ki kell néha halásznom a számára elérhetetlen helyekről.
2010. jún. 7. 11:10
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Papírgalacsin. A jegyzeteimet néztem át legutóbb és ami nem kellett összegyűrtem és ledobtam egy kupacba a földre, a macs betámadta őket.
2010. jún. 7. 11:19
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Kukucsol, azaz bújócskázik. Elbújik a fotel mögé, én hangosan mondom neki a megfelelő hangsúllyal, azaz lassan, sejtelmesen, hogy "hol a cica? KUKUCS!" és már ugrik is, rárepül a lábamra, persze nem körömmel, hanem puha manccsal. A szemkontaktust nagyon jó tartja, elbújik, és a KUKUCS szóra reflexből ugrik.

Aztán megint elbújik a következő rejtekhelyére és várja, hogy kukucsoljak. Ő persze tovább szokta bírni, mint én.

Sokszor van, hogy mikor feladom a játékot és mennék ki a szobából, a legváratlanabb pillanatban is a lábamnak ugrik, felugrik egészen a csípőmig is.

2010. jún. 7. 11:27
 7/18 anonim ***** válasza:
cukrospapír, de tegnap egy elgurult cseresznyeszemmel játszott, vagy a szöllőrúzsommal, neki mindegy, csak gurigatni lehessen, egyébként 2 éves kandúr
2010. jún. 7. 11:58
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
az enyém ugrál:D megy, megy a macska, egyszercsak felugrik és mintha tapsolna a levegőbenXD haláli:D sok cica van nálunk, de ez az egyetlen, aki a guruló mindenféle vadászata helyett ugrál. a másik cica meg szereti, ha talicskával tolják...
2010. jún. 7. 12:02
 9/18 anonim ***** válasza:

A nőstény macskám nem szokott játszani, túl lusta ahhoz.

A kandúr meg mindennel játszik, például ha talál egy falevelet azzal is képes majdnem órákat játszani. Amikor az ajtóba hagyom a kulcsot és a kulcstartó mozog akkor oda ugrál fel és azzal játszik :D.

2010. jún. 7. 12:25
 10/18 anonim ***** válasza:

a lavórral az enyém is szokott játszani

meg olyat csinál, hogy bebújik a díszpárnák alá, és ha valaki arra megy akkor kiugrik és repülnek a párnák össze-vissza.

meg szokott pattogó labdákkal is játszani

2010. jún. 7. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!