Hogyan vegyem rá, hogy ivartalaníttassa a macskáit?
Anyósom nem hajlandó ivartalaníttatni a macskáit, most is vemhes az egyik. Hangoztatja, hogy az milyen drága, pedig simán ki tudnák fizetni. Végül megint nekem kell majd a cicáknak gazdát találni. Azt sem érti meg, ez így nem egészséges a macskáknak. Hogyan vegyem rá?
Ha lenne rá pénzem, én tenném meg, de sajnos erre nekem nincs.
Erről az akcióról nem hallottam, utána fogok nézni, köszönöm!
Ingyen lenne, talán elvinné őket...nem értem, miért fogja a pénzre, holott az nem probléma. Lehet nem fér a fejébe, mennyit árt ezzel a cicáinak, plusz bármit összeszedhetnek idegen macskáktól.
Mi 9000 Ft-ért ivartalanítottuk ki a cicánkat. Ezt nem mondanám drágának. Szerintem a legdrágább helyeken se kerülhet 15000 Ft-nál többe de csak tippelek.
Szerintem mondd el neki, milyen előnyökkel jár az ivartalanítás. Talán meggondolja magát.
Hát, ha mindig van aki aztán ingyen eltakarítja a felelőtlensége mocskát, akkor majd hülye lesz bármit is csinálni...:/
Az ilyen ember (mint az anyósod) megérdemelné, hogy eltiltsák a állattartástól is. :/
Köszönöm a válaszokat! Megpróbálom előnyeivel meggyőzni, és ha nem teszi, mik a hátrányok.
Igen, gondoltam már rá, hogy nem fogok segíteni..de nem miatta teszem, szóval megteszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!