12/33 anonim válasza:
ma 21:38
az nemis a te tyúkod, az anyám tyúkja:O
14/33 anonim válasza:
21:40-es MEnj el szépen aludni, NYűgös vagy... (egyébként szép cica, sokkal szebb mint te lehetsz 12:40-es...
15/33 anonim válasza:
nekem mindegy kié ez a cica, attól még aranyos:) mint szinte minden cica.
17/33 anonim válasza:
"Tyúkos" társunk! Ne háborogj, van az esetedre egy mondás: "aki kardot ránt, az kard által vész el!"
18/33 anonim válasza:
nagyon édeske, emlékeztet az én régi cicámra
19/33 anonim válasza:
A cica nagyon fajin.Úgy néz ki mint zorro azzal a folttal a pofiján.
Egy gond van ezzel a képpel mégpedig az,hogy a háttérben a játékokat elnézve valószínű kisbabád van.Na itt kezdődik a gond.Egy macskától olyan betegségeket is elkaphat amiről még csak nem is hallottál!Vagy ráfekhet amíg alszik és ezzel megfojthatja őt!A súlyos állatszőr allergiáról nem is beszélve.Egy kettőre kijöhet rajta!Vagyis a macskát vágnám ki az udvarra ha kicsi gyerekem lenne!Ez tuti!
20/33 anonim válasza:
21 40 vagyok.
meg akarja etetni a macsekját a tyúkommal!
Én vadász vagyok hobbi szinten. Megnyúznám a macskádat, kibelezném, aztán eladnám jó pénzért a tajvani piacon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!