Ti hogy érzitek, ti alkalmazkodtatok a cicátok napirendjéhez vagy ő a tietekhez?
Nálam vegyesen.... én korán kelek, fél 6 körül, így ő ilyenkor már éhes. Nem baj ez, de hétvégén ölni tudnék plusz 1-2óra alvásért. De ha szabin vagyok itthon, akkor néha kitolódik a felkelés ideje (igen, hagyom éhezni pár órát reggel), és pár nap után, ő sem nyaggat annyit.
Napközben ált alszik, míg hazaárek. Ha itthon van valaki, akkor is alszik délután 5-ig. Majd kaja, nyírvákolás (gondolom a napjáról számol be). Aztán 7 körül alszik ( régebben néztem asszem vmit a tv-ben ilyentájt, tehát nem vele volt foglalkozva). Este 9 kor aktívkodni kezd, ilyenkor egy óra simi, szaladgálás, játék van. 10 körül kidől, ha fenn vagyok, ha nem. Ált. ilyenkor fekszem.
Én amúgy is éjszakai bagoly vagyok, csendes és magamnak való. Kva jól összepasszolunk a macskámmal...
(De ha nem így lenne, akkor se a macska osztaná be az életemet, az egyszer biztos.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!