Miért csinálta ezt a cicám? Nagyon megijesztett.
Az éjszaka közepén arra ébredtem, hogy nagyon kiabál, olyan fura hangon nyávogott, nagyon hangosan és gyorsan. Teljesen bepánikoltam. Felgyújtottam a villanyt, és erre rögtön idejött hozzám, és lefeküdt mellém az ágyra dorombolva. A kaparófájától jött, úgy láttam, ahol gyakran szokott elüldögélni vagy feküdni.
Mi baja lehetett szerintetek? Más macskák is csinálnak ilyet? Nála eddig nagyon ritkán, 2-3 alkalommal fordult csak elő ilyesmi.
Sosem jöttem rá az okára. Talán valami fájdalma lehet ilyenkor? De akkor miért múlik el ha idejön hozzám?
Egész éjjel csöndben volt ezután.
Abszolút csöndes macskáról van szó egyébként, mert kb soha nem szokott hangokat kiadni. Ha meglát és örül akkor nyitja a száját, mintha nyávogna, de nem jön ki rajta hang.
Lehet.
De azért fura, mert ha törődésre vágyik, akkor egyszerűen csak ide szokott jönni hozzám, hogy megmutassa magát.
Most miért jutott volna eszébe másféle taktikát alkalmazni?
De most sem mentem hozzá, csak a villanykapcsolást meghallotta és ideszaladt rögtön hozzám. Ezt viszont sötétben is megtehette volna.
Meg van hogy ha alszok, és fel akar ébreszteni, hogy vele foglalkozzak, akkor is csöndben idelopózik hozzám, és addig gyalogol meg fekszik rajtam, amíg fel nem ébredek rá.
Álmában még nem hallottam ilyen hangokat kiadni.
Szerintem is az lehet, amit #3 írt.
Az én macsekomnak is vannak néha ilyen kirohanásai. Valami rettent hangos furi hangot ad ki. Amúgy ő beszédes cica, de ezt a bizonyos hangot nagyon ritkán hallatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!