Miért csinálja/csinálta ezt minden nőstény macskánk?
Mert szeret titeket és teljesen megbízik bennetek, hogy nem fogjátok bántani a kicsinyeit. A vadmacskák szülnek eldugott helyekre, meg azok a szelíd cicák, akiknek a szeme láttára fojtják vízbe és ölik meg a kicsinyeit rendszeresen.
Nem gondoltatok még arra, hogy ivartalaníttatjátok a cicákat és akkor megszűnne ez a gond és nem szaporítanátok a szerencsétlen gazdátlan cicák létszámát?
Kérdező: ezt nem kellene ilyen nyilvánosan kiírni, mert az állatvédők szétkapnak! :S
Nagyjából 10e HUF körül van egy ivartalanítás, ilyenkor tavasz idején meg akciózni is szoktak.
Egyébként megéri ivartalanítani, mert utána a macseknak is jobb!!
Egy jó tanács: az írásodból úgy tűnik ki, hogy udvari cica. Ha bevitte a piciket, és bent tartjátok, akkor bolhátlanító sampont neki, mielőtt a házba szétszórja őket és .. baj lesz. Panzi márkájút ajánlom, az pikk pakk hat! :)
"Elpusztítani a vízbefojtást nagyon kegyetlen dolognak tartom hisz ott szenved az állat mi inkább születése után agyoncsapjuk hisz az gyors és egyből hat, szenvedés nélkül, illetve arra figyelve hogy az anyamacska semmiről sem tudjon..."
Kérlek olvasd el az állatvédelmi törvényt!
Magánvéleményem meg...moderálandó lenne.
Agyoncsapni... Gondolom ez nálatok családi hagyomány, még leszoktathatod róla a szüleidet egy ivartalanítással, vagy legalább fogamzásgátlót adjatok a cicának. Heti 1 szem 5 milligrammos Provera tabletta, állatorvos fölírja és megúszod az agyoncsapkodást. Hogy szoktad érezni magad utána? Mert ha tök jól, akkor nem szóltam. Egy újszülött kis életet agyoncsapni. Iszonyat.
Arról nem is beszélve, hogy ahova a kiscicák kerülnek, gondolom ott is ez a bevett szokás. Rémes, hogy az emberek mennyire szeretnek gyilkolni, pedig már sokkal modernebb megoldások is léteznek. Persze amíg az újszülött kisbabát a kukába dobják, addig nem is tudom miért várnánk többet az emberiségtől. Ezt nem rád értettem, csak általánosságban írtam az emberekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!