Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miért csinálja/csinálta ezt...

Miért csinálja/csinálta ezt minden nőstény macskánk?

Figyelt kérdés
Nos már volt több nőstény macskánk ami lefialt és mindegyik fialás után behordta a házba az egyik ágyra a kiscicáit, így kénytelenek voltunk egy műanyag ládát kibélelni és betenni az egyik szobába amiben el lehetett a kiscicákkal. Eleinte próbáltuk hogy kivisszük vissza a kiscicákat, de állandóan visszahordta őket, lepakolta az ajtó elé és keservesen nyávogott, majd mikor kinyitottuk az ajtót felkapott egyet és beszaladt vele a házba. Aztán mikor láttuk hogy nem tudunk ellene mit tenni, akkor jött a kibélelt láda ötlet és azóta abba vannak a kicsikkel ha lefialnak. De nem értem miért csinálja, mindenhol azt hallom és olvasom hogy a macskák szeretnek eldugott helyekre fialni és az esetek 99%-ában csak akkor hozzák elő a kölykeiket mikor már nem szopnak... Akkor az én macskáim miért hordják be állandóan a kölykeiket? Illetve az sem zavarja őket ha akár pár naposan is felvesszük a piciket vagy átvisszük másik szobába, néha átjön megnézi, megszagolgatja aztán visszamegy a többihez de nem félti tőlünk őket... aztán mikor visszavisszük neki amelyiket elvittük akkor csak felemeli a fejét, ránk néz meg a picire amit visszatettünk és lefekszik vissza...

2015. jan. 15. 07:58
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Már majdnem kultúráltan és segítőkészen válaszoltam, amikor jött a hidegzuhany: Agyoncsapjátok a kicsiket.. Na itt megszűnt bennem a jóindulat.

Egy újszülött cica (vagy bármely gerinces állat)ugyanúgy érez, mint egy újszülött kisbaba. Bármilyen formában egy új kis élet. És neki is csak egy, azaz egyetlen élete van, ahogy nekünk, embereknek.

Mi lett volna, ha téged is lazán agyoncsapnak, mert nem kellesz???

Na, ide inkább vissza sem nézek, ez sok(k)volt nekem.

2015. jan. 15. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!