Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mennyibe kerülne kb. Az...

Mennyibe kerülne kb. Az állatorvos, ha beteg valószínüleg a cicám?

Figyelt kérdés
Egy hete kb alig eszik és vörösek a szemei és lecsuszott az a hártya is a szemén.

2018. jan. 9. 20:12
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Azt hittem helyrejön
2018. jan. 9. 21:42
 12/14 anonim ***** válasza:
51%

Szóval megvárod, míg TÉNYLEG szarul lesz, és csak akkor nézeted meg dokival, mert ha - nem csak egy macska, bármilyen élőlény, képzeld magad a helyébe - egy hétig nem eszik, az biztos csak egy könnyed, múló megfázás.

Ismételten gratulálok.

2018. jan. 9. 21:46
 13/14 A kérdező kommentje:
Elviszem. Ezért tettem fel a kérdést. Csííí...
2018. jan. 9. 21:50
 14/14 anonim ***** válasza:
66%

Te jó ég, nem találkoztam még ennyi felelős állattartóval, mint az itt hozzászólók, jó olvasni. :)

És igen, vidd el állatorvoshoz, és viseld az állattartás költségeit, ez ezzel jár.

Nincs állatokra TB, így megkell fizetni azt a ténylegesen létező tudást, amiért egy állatorvos több, mint 6 évig küzd (minimum). Ha elromlik a kocsid, elviszed szervízbe, az se lesz egy olcsó mulatság, pedig kevés autószerelő tanulja 5 évig a szakmáját (akárki akármit mond, az állatorvosok nincsenek arányosan fizetve ahhoz képest, hogy mennyit tanultak/nak).

2018. jan. 11. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!