Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A kiscicam beteg, mit tegyek?...

A kiscicam beteg, mit tegyek? Valami hasznos tanacs?

Figyelt kérdés

Beteg a cicam, mit tegyek?

Van egy ket eves cicam, akinek nem tudom mi baja. Nagyon beteg. 3 napja csak ossze van kuporodva, alig mozog, ha felall akkor olyan erdekes hangon nyavog, mintha fajna neki valami. Nem santit, a labaval nincs semmi baj megis elegge lassan megy. Eddig fara maszott, szaladgalt most meg egy metert nem tud megtenni:(. Nagyon aggodom miatta. Kinti cica, mindig elkoborol es alig eszik. Elegge lefogyott az utobbi idokben. Kan macska, alig van itthon es nehez igy etetni. Pedig van nagy etvagya. Most probaltam etetni de semmit nem eszik, tejet adtam neki azt nagyon szereti, abbol lepetyelt egy nagyon keveset. Annyira allt fel hogy igyon, utana egybol ult vissza. A szemet csak resnyire nyitja ki, ha szolok neki csak fulel. eddig mindig nyavogott ha szolitottam de mar ram sem nez csak fulel, mi lehet a baja? Netan hogy eddig keveset evett es valahogy ez most jon ki rajta? Vagy valami nagyobb megbetegedes? Nagyon aggodom erte, attol felek elveszitem:(!!! A masik meg amit eszrevettem rajta hogy bebolhasodott, eddig utoljara kiskoraban volt bolhas, mindig vettem neki nyakorvet, de most rengeteg bolha van rajta.. talan azert nem erzi jol magat? Nagyln aggodom hogy mi lesz vele (mielott megint jonnenek a kedves kamu allatvedo szovegek... nincs penzem, csak jovohonapban lesz, a szuleimet nem erdekli a kisallatom sorsa, igy nem tamogatnanak. Csak en vagyok neki, allatorvosra igy nincs penzem. Ezert gondoltam hogy aki jart mar esetleg hasonlo cipoben az tudna-e nekem segiteni? Mert nagyon hallas lennek!! Valaki megtudna velem osztqni hogy ilyenkor mit szabad/mit nem? van egy kis benti reszunk ahol taroljuk a szerszamokat es egyebeket.. oda 'bezartam' nehogy elkoboroljon, mar amennyire tud szegeny setalni...helyesen tettem?)

2017. júl. 14. 21:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mégis milyen választ vársz, senkinek nem gyógyul távgyógyítással a macskája. Kérsz a szüleidtől pénzt, elviszed az állatorvoshoz vagy végignézed, ahogy meghal. Illetve még csak végig se nézed, mert ugye bezártad.
2017. júl. 14. 21:13
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Meg fog dögleni! Ha még tizenkétszer írod ki ugyanazt a kérdést, akkor is meg fog dögleni! Nem fogja a gyakorikérdések olvasóközönsége meggyógyítani! Az állattartás kötelező velejárója az állatorvos! Olyan nincs, hogy arra nincs pénz! Internetre van? Ruhára van? Ételre van? Ha a szüleid megengedték, hogy legyen macska, akkor érd el náluk, hogy teremtsék elő rá a pénzt!
2017. júl. 14. 21:14
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha tízpercenként kérdezed meg, akkor is ugyanazokat a válaszokat kapod. Jelntettelek.
2017. júl. 14. 21:17
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

De még ha valaki felsorolná milyen gyógyszertől lehetne javulást remélni azt hogy fizetnéd ki? Vagy kézrátétellel gondoltad? Wtf? Hülyegyerek.

(amikor a kutyám bolhás volt, több mint 7000 Ft-ot költöttem rá, másnap bolhamentes volt)

Hahó, a felelős állattartáshoz pénz kell, üdv a való életben, egy állatorvos sem fog a 2 szép szemedért ingyen segíteni!

2017. júl. 14. 21:19
 5/12 A kérdező kommentje:
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
2017. júl. 14. 21:24
 6/12 anonim ***** válasza:
91%
Te mit szólnál, ha nem tudnál enni, fájna valamid, nem tudnál mozogni, tele lennél bolhákkal, és a szüleid bedugnának a kamrába, és az interneten kérdezgetnék, hogy mit csináljanak veled, mert orvoshoz nem tudnak vinni?
2017. júl. 14. 21:27
 7/12 anonim ***** válasza:
85%
Kamuzik a lusta dög, ne foglalkozzatok vele. Biztos nincs élete és az unalom viszi rá, hogy kitalált kérdéseket tegyen fel.
2017. júl. 14. 21:35
 8/12 anonim ***** válasza:
60%
Na látjátok én leírtam az előző kérdése alá is hogy ez lesz a kifogás, gyerek még, a szüleit nem érdekli az állat és nincs pénz. :D Kamu. Jelentettelek.
2017. júl. 14. 21:51
 9/12 anonim ***** válasza:
88%

Remélem, hogy tényleg kamu. Ha az, akkor tudd meg, hogy ez rohadt nagy szemétség, amit művelsz. Gondolom nem vagy tisztában azzal, hogy milyen komolyan el van csesződve az országban az állattartás, és az a "kevés" állatszerető, felelős álattartó nap mint nap küzd az állatok jogaiért.

Nézz magadba mélyen, gondolkodj el, hogy mi értelme kamu kérdésekkel elvenni az időt a valós kérdésektől. Feleslegesen hergelni a népet, akik aztán nekiesnek kínjukban a felelőtlen állattartóknak. Gondolkodj el magadon, hogy mit akarsz te így magaddal kezdeni, és tényleg nincs ennél jobb, fontosabb dolgod? Ez téged jellemez, tehát valszeg életre sem vagy való, semmi nem lesz belőled.

Ha mégsem kamu, akkor állatorvos, kérj a dokitól haladékot, nem igaz, hogy nem ez az első gondolatod. Kell neki ivartalanítás, és tejet ne adj neki soha.

2017. júl. 14. 22:01
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez nem kamu, akkor kérj kölcsön, add el valamidet, vagy beszéld meg az állatorvossal, hogy jövő hónapban fizetsz, de mindenképpen vidd AZONNAL orvoshoz, mert konkrétan HALDOKLIK a macskád.
2017. júl. 14. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!