Mennyi idő kell egy kiscicának, hogy megszokja az új gazdit, és új helyét?
Tegnap hoztam el életem első macskáját. Enni eszik rendesen, de csak benn ül a kosarába, és nem csinál semmit.
Néha nyávog, és hagyja magát simogatni.
Valamiféle tanács kellene, hogyan közelítsek hozzá, úgy hogy elfogadjon gazdijának.
Eddig kertes házban nevelkedett a tesóival, lehet hogy csak magányos? Hogy oldhatnám meg ezt a problémát? (még egy macska már nem jöhet szóba)
(kb. 3 hónapos nőstény cica)
A miénk egy talált cica úgyhogy pontosan nem tudom de kb. 8 hetes lehetett mikor hazahoztuk. 3 teljes napig csak nyávogott...nem voltak túl nyugodtak az éjszakáink! Aztán fokozatosan abbahagyta, megszokta a helyet, és minket! Most már teljesen birtokba vette a teraszt, sőt már szomszédol is! És folyamatosan dorombol, tündéri lett!:-)
Szerintem csak türelem kell hozzá, és sok kedvesség, főleg ha hagyja magát simogatni akkor simogasd sokat és játssz vele. Egy pár nap és otthon fogja érezni magát!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!