Mennyire egészséges cicával aludni?
8 éves korom óta alszom cicákkal kisebb nagyobb megszakításokkal. Sokkal jobban alszom ha ott van, amúgy elég rossz alvó vagyok, gyerekkoromban orvoshoz is vittek de amikor megérkezett a 2 cica, onnantól sokkal könnyebben aludtam el.
Ha a cica rendesen van féregtelenítve, egészséges, akkor nem lesz az embernek semmi baja. A mieink kinti-benti cicák voltak, a mostani inkább benti de ha jó az idő akkor kimegy. Bejövetelkor mancstörlés, kefélés ( :D ) aztán mehet az ágyba.
Egyszer elaludt a másik szobában, reggel még boldogabban és kissé ijedten üdvözölt. Mulasztotta el már fogfájásomat, illetve a húzás utáni fájdalmamat dorombolással. Most nem bújt ide sajnos, ma voltam gyökérkezelésen... :(. Én is igénylem, hogy közel aludjon hozzám. Abszolút oldja a stresszt. Saját magukat is nyugtatják dorombolással, ha betegek.
Rendszeres féregtelenítés nem árt, főleg, ha kinti macska. Meg persze a bolhák, amik nem válogatnak, hogy macska vagy ember. Amúgy állatról emberre nagyon kevés betegség terjed. Ha kinti, akkor inkább az utca pora, amit behoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!