Kezdőoldal » Állatok » Macskák » View/100604/IMG0057A mit...

View/100604/IMG0057A mit gondoltok a cicámról?

Figyelt kérdés
2010. jún. 4. 13:42
1 2 3 4 5
 41/47 A kérdező kommentje:
NEM ATOL HOGY FÉLIG VAGY EGÉSZEN PERZSA VAGY CSaK HÁZ CICA HANEM NEKEM azért különleges mert az én cicám és nagyon szeretem,és nem azért raktam fel hogy perzsa vagy nem de pl ahol mi lakunk ott egyetlen egy macska sincs ilyen de viszont vannak más gyönyörü cicák is itten na de mindegy, csak hogy tudják egy szoval nem mondtam hogy nem keverék de külön leges nekem én csk mondtam hogy ö félig perzsa és nem azért tartom hogy a fajtája milyen:)
2010. jún. 5. 01:13
 42/47 anonim ***** válasza:
100%
Minden cica különleges. A házi, a perzsa, a sziámi... mindegyik. Imádomm őket!!!
2010. jún. 5. 07:33
 43/47 anonim válasza:
47%

szasztok úy vok

még tegnap regisztráltam de am télleg szép a cicád

2010. jún. 5. 08:32
 44/47 anonim ***** válasza:

Szia! Szép a cicád!

Én elhiszem hogy félperzsa, mert nekem is van félperzsa cicám (anyja nőstény házi, az apa eredeti perzsa) és amind a négy kölyök félperzsa lett! Szépek voltak dús és rövid szőrüek:(

Na de itt nincs vége a történetnek: a négy kölyök közül kettő párosodott egymással és egy szín tiszta perzsa lett!

Tehát ez genetika:

Anya perzsa, apa házi, lesz nekik: 1 perzsa, 2 félperzsa, 1 házi. (vagy 4 félperzsa pl. mint nekünk)

Ha 2 félperzsa: annak viszont lehet teljes perzsája, mert az anyjától és az apjától is a "perzsa gént" örökli a kölyök!

2010. jún. 5. 11:17
 45/47 anonim ***** válasza:
Utolsó: az elég gáz, ha a saját testvérével párzott...csoda, hogy nem lettek életképtelenek a kölykök...
2010. jún. 5. 11:24
 46/47 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a válaszokat.::)nem lesz bajuk ha a cica tesvérek párosodtak ?én ugy tudom hogy betegek lesznek és nem kellet volna hagyni hogy két teso párosodjon egymásal de végülis mindenki maga tudja mit csinál:( utolso elöttinek szánom
2010. jún. 5. 14:05
 47/47 anonim ***** válasza:
milyen a hangyám xD hát ez kész :D xDXD nagyon tetszett xD am. ari a cicád =)
2010. jún. 5. 22:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!