View/100604/IMG0057A mit gondoltok a cicámról?
Figyelt kérdés
2010. jún. 4. 13:42
21/47 anonim válasza:
Ha kimásolod akkor az kerül vágólapra, és ha ide bemásolod akkor az fog megjelenni. Szóval rosszul másoltad ki, de mindegy, a lényeg, hogy most már jó. Egyébként hány éves vagy? Fiú/lány?
22/47 A kérdező kommentje:
1 HETE SZÜLETETT KÖLYKEI:)
2010. jún. 4. 14:00
23/47 A kérdező kommentje:
lány vagyok és 15 éves és mért kérded?ezen az oldalon még nem raktam soha fel képet azért vagyok ilyen béna it na de mindegy
2010. jún. 4. 14:02
24/47 anonim válasza:
Aranyos cica, de nincs benne semmi extra. Olyan mint amik előttünk szaladgálnak az utcán.
25/47 anonim válasza:
Aranyos,de nagyon sok van belőle...most ennyi erővel én is felrakhatnék egy képet ezzel a címmel: aranyos a hangyám?
27/47 A kérdező kommentje:
jó akinek nem teccik nem néz rá!amugy meg félperzsa cica és én nekem igen is különleges és nem azt kérdeztem hogy szokványos vagy nem.na de mindegy:)
2010. jún. 4. 14:11
28/47 A kérdező kommentje:
utolso köszi
2010. jún. 4. 14:13
29/47 anonim válasza:
Az volt a kérdésed, hogy mi a vélemény a cicádról, erre leszólod az előttem írókat pedig ők csak a véleményüket fejtették ki. Ennek így semmi értelme hogy csak a pozitív válaszolók véleményét fogadod el. Ennyi erővel felrakhattál volna egy kérdést, hogy "Írnátok a cicámról, hogy aranyos?" Ennek a kérdésnek amúgy sincs semmi értelem, már bocsi.
30/47 A kérdező kommentje:
én nem ugy értettem na de mindegy és nem szoltam le csak montam ha valakinek nem teccik akkor ne néze meg de viszont ez tény hogy nem teljesen közömbös macsek mivel az anya fajtatiszta perzsa az apja meg házi cica na de mindegy.azért köszi a válaszokat mindenkinek
2010. jún. 4. 15:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!