Ez csak nekem furcsa?
Ma elvittem a cicámat az állatorvoshoz, mert az egyik szeme csúnya, meg néha prüszkölt. A doki azt mondta, hogy láza van, és valami enyhe felső légúti megbetegedése. Kapott antibiotikumot, meg féregtelenítőt. Viszont szerinte nyugodtan lehet kint a garázsban... Ez csak nekem furcsa?
Előre is köszönöm a válaszokat. Hátha idetéved egy veterán cicás, vagy egy állatorvos. :)
Fura, fura, nem kell mindig hallgatni a dokikra.
Nem cica, de mikor bélleállása volt a nyuszimnak, a doki azt mondta, etessem emberi bébiétellel, de azt mondta, banánt meg ne adjak neki semennyit. Érdekes, a bébiételben több "káros" cucc van, mint a banánban...
Valami melegebb helyre jobb lenne berakni a cicust, gyorsabban meggyógyuljon. Lázasan, betegen könnyen szövődményei lehetnek a hidegben.
Bocsi, de ez mekkora település? Falu, kisváros, város, stb. Csak azért kérdezem, mert szoktak írni ide ilyen fura állatorvosokról, gondoltam most már érdeklődöm, és megpróbálom az ilyen dokikat valahol elhelyezni.
Amit tudsz a cicának biztosítani, meleg, fedett, védett helyet, =a garázstól jobbat, azt biztosítsd neki. Az hogy melegben legyen az fontos ilyenkor!! Attól, hogy az orvos a garázst mondta, a macskád az ágyadban is alhat, nem azt kell betartani, hogy a garázsban aludjon, hanem hogy hogy kell neki adagolni a gyógyszert.
A melegről: ha nem a szobádban alszik, hanem zárt helyen (!!) a szobád és a garázs közt valahol a helyiségek rangsorában, akkor pl. kartondoboz oldalára fordítva, ruhákkal kibélelve. (régi pulóver, stb.)
Személy szerint az enyém szobacica.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!