Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mit tegyek a cicámmal, ha...

Mit tegyek a cicámmal, ha szerintem beteg?

Figyelt kérdés
Nincs étvágya, szuszog, sokat alszik (többet mint szokott), játszani is alig akar, az orra egyszer nagyon szárazz, máskor meg nagyon nedves. A szemei mintha könnybe lábadtak lennének. Szerintetek az állatorvos az állatpatikájában is megvizsgálja a cicám, mert legközelebb csütörtökön rendel, jövő héten meg szerintem egyik napon sem. Mit tegyek addig vele, amíg nem kerül orvoshoz?

2017. dec. 19. 20:05
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Mitől szuszoghat?
2017. dec. 19. 20:31
 12/15 anonim ***** válasza:
Sokmindentől szuszoghat. Az orvos megmondja! Őt kėrdezd a macska jelenlėtėben 6 szemközt!
2017. dec. 19. 20:33
 13/15 anonim ***** válasza:

Macskanátha ellen oltva van?

Ha nincs, lehet, hogy azt kapta el, ami cicáknál elég súlyos betegség.

Ha nem eszik, az egy cicánál elég nagy baj. Mielőbb vigyétek orvoshoz.

2017. dec. 19. 20:36
 14/15 A kérdező kommentje:
Én is arra gyanakodtam, nincs sajnos oltva, mert januárban akartuk oltatni, veszetség ellen is. Benti macsek, néha kivisszük sétálni (1 héten kb 3 szor). Szerintetek a doki az állatpatikában is megvizsgálja? Mert az naponta nyitva (kivétel vasárnap meg aszem szombat) de a rendelőben csak csütörtökön meg kedden van.
2017. dec. 19. 20:40
 15/15 A kérdező kommentje:
Most evett, csak keveset.
2017. dec. 19. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!