Járok egy helyre kóbor macskákat etetni, valaki lopja a macska kaját?
Hovát teszitek? Van a közelben kertes- vagy társasház?
Nekem benti cicám volt, kertes házban, de volt egy úr, aki rendszeresen a mi házunk elé szórt ki macskakaját, és nem győztem takarítani az epret és iszonyatos macskahúgyszag terjengett.(5-6 macska szokott oda). Őt egyszer rajtakaptam és megkértem szépen, hogy máshol etessen.
Ezért kérdeztem, mert így akkor kizárható a rossz szándék, abból a szempontból, hogy nem akarja bántani a cicákat, és nem zavar senkit a macskasereglet.
Ezesetben vagy várjátok meg, míg a cicusok végeznek, vagy kapjátok rajta az embert és kérdezzétek meg, hogy miért viszi el a macskáknak kirakott kaját.
Kapjátok rajta az urat!
Láttátok hogy hajléktalan-e vagy nem?
Hagyd neki ott poénból egy patkányméreg csomagolását (persze jól mosd át)
Ne menj el miután letetted a kaját, hanem maradj a közelben, rejtve. Érd tetten, és oszd ki alaposan.
Beszélni kell vele.
Amikor kitettétek az ételt, menjetek el messzebbre, mind a ketten két különböző irányba. Messziről figyeljétek. Ha megjelenik, és tetten éritek, vonjátok kérdőre. Azért két külön helyre menjetek, mert így amikor tettenéréskor az egyikőtök elindul feléje és észreveszi, akkor nem tud elmenekülni, mert a másikótok meg a másik oldalról jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!