Ti macskátok is szeret tévét nézni? Az enyém hatalmas műkorcsolya rajongó
Figyelt kérdés
Nem vicc, akár fél órát is leköti.
Néha mobilon és tableton is elé rakom, dorombolva figyeli, piszkálja.
A másik kedvenc az állatos filmek, videok.
Cicás, kutyás, egeres, hörcsögös videok.
A kedvenc csatornája a National Geographic, múltkor valami oroszlános ismeretterjesztő ment, én nem is néztem, de neki fent volt a feje és nyávogott neki.
Meg van olyan zene is ami tetszik neki, pl. X faktorból is nézett produkciókat.
De ice skating forever <3
2017. dec. 12. 10:40
1/7 anonim válasza:
A mienk a Pink Panthert szereti. :D
Youtube-on font van par resz, tv-n beszoktuk kapcsolni, olyankor leul az agy szelere es nezi. :D
2/7 anonim válasza:
Három cicánk van, az egyik Odaát-rajongó, a másik a természetfilmeket szereti (különösen, ha madaras vagy halas :D), a harmadik pedig állatos YouTube videókat szokott nézni. :D
3/7 anonim válasza:
Néha felfigyel 1-1 állatos műsorra. Vagy a focit is szereti, akkor van, hogy kicsit bepörög és el akarja kapni a labdát a TV-ben.
4/7 anonim válasza:
a mi kutyánk Vikidál rajongó én szoktam hallgatni de ő is imádja
5/7 anonim válasza:
Nem, az enyém, papagájrajongó. Bármeddig képes mozdulatlanná dermedve figyelni a kalitkában lévő papagájokat.
6/7 anonim válasza:
Az enyém az esti szappanoperát nézi velem :)
7/7 anonim válasza:
A miénk a Mogyoró-melót nézte úgy, hogy még a nyakát is nyújtogatta, amikor véletlenül elé került a fejünk :)
Kiscica korában Sebestyén Balázst bámulta folyton a tévében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!