F0NTOS LENNE NAGYON! A cicám ma már kétszer hányt, nincs étvágya, és két napja széklete sincs. Több állatorvost hívogattunk, de senki nem veszi fel. Mit tegyek?
Baján lakom, és egy állatorvos se veszi fel. Esetleg valahol a közelben tudnátok mondani valakit?
Mivel könnyíthetném meg a cicám helyzetét? Székrekedés ellen valami?
KÖSZÖNÖM.
Ez elég rosszul hangzik > nincs kaka, viszont hány, lehet akár bélelzáródás is, amit műteni kell sürgősen.
Azaz gyorsan el kellene juttatni állatorvoshoz.
Sajnos nem vagyok arrafelé ismerős, nem tudom, kiket hívtál, próbálj ügyeletes állatkórházat találni a környéken.
Nem hivogatni kéne hanem orvoshoz menni... és 2 nap alatt annyira jutottál, hogy írsz a GYK-ra??!!
Felelős állattartás.... Magyarországon úgy kell kutatni, hogy hol van...
Na ide figyelj, te harmadik.
Tudod mit kéne még kutatni Magyarországon? A JÓ INDULATÚ embereket, akik nem tudnak semmmit,hogy hogy alakult így a helyzet, de bele tudnak ugatni mindenbe.
Képzeld, édesanyámnál voltam 3-4 napot, mert beteg. (Isten bocsájtsa meg,hogy elmertem menni.) Addig a nagymám etette,itatta, cserélte az almot,aki a szomszédba lakik. Tegnap este értem haza, és mondta, hogy ma nem volt széklete, de étvágya volt, evett is. És ma már hányt, étvágya sincs, és nincs széklete.
Úgyhogy légyszíves, amiről nem tudsz semmit, nem kell osztani az észt, segítséget kértem. Jó indulatot meg tanulj valahol. Szép estét neked, remélem megnyugodott a lelki világod.
Köszönöm szépen, aranyosak vagytok.
Addig addig telefonáltunk még vélgül Baján az egyik orvos felvette, és fél óra múlva mehetünk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!