Unikornispata kérdése:
Akinek benti macskája van, annak nagyon letisztult ugye a lakása? Nekem rengeteg mécsesem, dekor tárgyam van. Gondolom, ezeket el kéne akkor tüntetnem.
Figyelt kérdés
2017. dec. 10. 13:19
21/28 A kérdező kommentje:
De édes a cicád :) Biztosan nagyon szereted :) Jól nevelted :)
2017. dec. 10. 19:09
22/28 anonim válasza:
Ez macskafüggő. Nekem szerencsém van, nem bánt semmit a cicám, csak egy fonott kosár van, amit szeret rágcsálni, de abban se tesz nagy kárt. De hallani azért rémtörténeteket is. Az biztos, hogy lehet a cicát nevelni, és minél idősebb lesz, annál több dísztárgy marad meg a polcokon.
23/28 anonim válasza:
Én imádom a dísztárgyakat és dugig vannak a polcok. A cicát szerencsére nem vonzza a magasság. a konyhapultra is simán fel tudna ugrani de idáig egyszer fordult elő, hogy felment. Egyedül az íróasztalom vonzza. Sokszor amikor hazaérek azt veszem észre, hogy a toll ami reggel még az asztalon volt, az azóta el lett focizva a szoba másik végébe. De mást nem bánt.
24/28 A kérdező kommentje:
Bizakodom akkor.Köszönöm a válaszokat! :)
2017. dec. 11. 00:21
25/28 anonim válasza:
Nekem millió meg egy bizba.szom van, de a macska nem érdeklődik ezek iránt. Kicsiként se érdekelte.
Ellenben szenvedélyes hajgumi és befőttes gumi gyűjtő. Néha néha muszáj ránéznem a rejtekhelyeire, mert halomban állnak ott a mindenféle hajgumik. Ugyanígy a tamponokért is odavan, ha elől felejtem véletlenül, elfocizza az egész dobozt. Nekem inkább a kosarakkal van baj, mert hasonlít a szálazása a kaparófára, és azt is elég sokat kaparja. De ezt leszámítva jól viselkedik.
26/28 A kérdező kommentje:
Kis tolvajka :) Mennyi idős?
2017. dec. 11. 08:42
27/28 anonim válasza:
3 cicám van a lakásban, sosem törtek össze semmit, és nem kellett semmilyen dekorációtól megszabadulnom. Ha jó természetű cicát veszel akkor nem kell semmitől megszabadulnod :)
28/28 A kérdező kommentje:
Itt a cica.Nagyon édes.Átmászik a dekoron :) Szerencsére nem tett semmi kárt még 3 nap alatt,remélem,nem is fog.
2017. dec. 20. 15:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!