Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Akinek benti macskája van,...

Unikornispata kérdése:

Akinek benti macskája van, annak nagyon letisztult ugye a lakása? Nekem rengeteg mécsesem, dekor tárgyam van. Gondolom, ezeket el kéne akkor tüntetnem.

Figyelt kérdés

2017. dec. 10. 13:19
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

7. vagyok - pár dolgát még leírom, dióhéjban.

Az enyém felmegy a gázcirkóra, az ajtó tetejére, a legmagasabb szekrényre, próbálja levadászni a csillárt, felkapcsolja a villanyt, ki tudja nyitni az ajtót. Rájött, hogy a monoblokkos wc-t, hogy kell lehúzni, ezért a wc-ajtó állandóan zárva van, amikor bent vagyok bidékén működik, mert, ha beszabadul, alattam is lehúzza. Turkál a táskámban. Ha nem veszem észre, még a sóban is ás. Ha beszabadul a konyhába, tök mindegy, hogy fiók vagy szekrény azonnal beront, de a mosogatógépbe is beül. Üvölt, ha az alomba kakilt, hogy takarítsam ki. 10 hónapos csak, még sok mindenre rájöhet. :-)

2017. dec. 10. 14:06
 12/28 A kérdező kommentje:
Úristen de édes lehet a kis rosszaság :DDDD Elég rafinált :D
2017. dec. 10. 15:25
 13/28 anonim ***** válasza:
Rengeteg cucc van a polcokon, szekrényeken, törékenyek is. A korábbi macskáink nem törtek, azok felmehettek akár a szekrény tetejére is, kikerültek mindent. A mostaniak közül az egyik bizony "törős" volt, ezért őket letiltottuk bizonyos bútorokról.
2017. dec. 10. 15:38
 14/28 A kérdező kommentje:
És hamar rájöttek,hogy ezt bizony nem szabad nekik?
2017. dec. 10. 15:53
 15/28 anonim ***** válasza:
Igen, elég hamar. (Nem mondom, 2-3 tárgyat összetörtek, mire rájöttünk, hogy ők nem fogják kikerülni őket, mint a korábbi macskák:S)
2017. dec. 10. 16:13
 16/28 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam,hogy amikor egyedül lesz itthon,a nagy szoba ajtaját becsukom,így nem tud ott kárt tenni,amikor meg itthon vagyunk,megy majd a nevelés ezerrel.
2017. dec. 10. 16:33
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekem rosszcsont cicám van, már sok mindent el kellett raknom előle. Még a tv távirányítót is mert 2x léptem mar be a nappaliba úgy hogy időjárás jelentést nézett a macska :D
2017. dec. 10. 17:05
 18/28 A kérdező kommentje:
Lehet,hogy szökést tervezett,és félt,hogy elkapja az eső :D
2017. dec. 10. 17:20
 19/28 Metionin ***** válasza:
Konkrétan 2 db plüssállat került egy felső polcra és ennyi. Anyámnak van egyy szekrénysorja tele mindenféle csecsebecse vacakkal, porcelánok, poharak stb. soha semmit nem tört el. Kiskorában párszor bemászott közéjük de óvatosan átlépegetett köztük, kifelé meg nem rángattuk, megvártuk amíg magától kijön és azt is ugyanolyan óvatosan lépegetve tette. A lelógó függönyt megcélozta párszor de 3-4 fegyelmezés után abbahagyta. Asztalok közül tudja hogy melyikre mászhat és melyikre nem. Tavaly a karácsonyfánál aggódtunk de csak 1-2 alkalommal kellett rászólni amikor tapizta a gömböket.
2017. dec. 10. 18:28
 20/28 Metionin ***** válasza:
100%
Ja amúgy ő fürdőszoba fétises, előszeretettel mászik be a kádba és pár hónapos koráig beleborítgatta a flakonokat a kád széléről. Utána hirtelen abbahagyta, illetve a csatornalefolyónak a kis rácsát szedte fel párszor, azt le kellett ragasztani mert féltünk hogy beleesik. Amíg belefért a centrifugába, abba is belemászott valamint szívesen trónol a mosógép tetején (ott vannak összehajtva a törölközők) emiatt legfelül egy régebbi törölköző van amin ülhet.
2017. dec. 10. 18:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!