Mit lehet csinálni a gyertyákkal a macskák körül?
Figyelt kérdés
Mert nehogy a farka, ahogy legyez vele, meggyulladjon. Vagy hozzászoknak?2017. dec. 8. 17:22
11/13 anonim válasza:
Én imádok gyertyát gyújtani, nem csak az év ezen szakaszában égnek nálunk.
Ahogy írta itt valaki, ha kimegyek a szobából, eloltom a gyertyát. A cica pedig nem mehet fel az asztalra, ill próbálom mindig olyan helyre tenni a gyertyát, ahol ő nem nagyon mászkál. Ha meg mégis odatéved, akkor szólok neki, hogy jőjjön le.
12/13 anonim válasza:
Nem szoktam őrizetlenül hagyni a gyertyát, de ma mégis megtörtént, hogy amikor meggyújtottam, akkor még a cica a szoba másik végében aludt. Majd égett egy kicsit a gyertya, aztán mikor odanézek, a cica ott áll közvetlenül előtte. Gyorsan felkaptam, de akkorra már láttam, hogy féloldalt a bajsza megpörkölődött. Először nézett megszeppenve, de semmi baja nem lett. 5 perc múlva elfújtam a gyertyát. Rá 5 percre a cica megint az asztalon és szagolgatja a kanócot. Nem tanul semmiből, csak én tanultam meg, hogy legközelebb nem veszem le a szemem róla.
13/13 A kérdező kommentje:
Kösz. Szép a gyertya úgy is, ha nem ég. Nem érdemes kockáztatni, igazatok van.
2017. dec. 11. 00:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!